2018-05-27 06:45:39• hírek • Bede Emőke

Mindössze 15 éves Szatmárnémeti szépe

A szombati nap is hasonló izgalmakat tartogatott a résztvevők számára, mint az előző. A kiadós eső után sokan visszatértek még a városközpontba, ugyanis a The Carbonfools után lézershow és Bere Gratis-koncert is következett.

A délutáni események sorát az Elvis Band fellépése nyitotta, ám a Rock’n’Roll királyának legnépszerűbb számai nem vonzottak nagy tömeget a színpad elé. Ezt követően a heves zivatar keresztbe tett az előzetes terveknek, azaz hogy 18:20-kor kezdődjön a Szatmárnémeti szépe verseny, de amint elállt az eső, a szervezők igyekeztek újra felvenni a fonalat. Ennek köszönhetően nem maradt el a szépségek összecsapása sem, melyre ebben az évben 11 bátor lány jelentkezett. A nevezőknek három próbán kellett jól teljesíteniük: sokat számított a meggyőző bemutatkozás, majd néhány kérdés megválaszolásával kellett bizonyítsák rátermettségüket. Ezt követően már csak az estélyi ruhákban való felvonulás maradt hátra. A korona végül Bianca Marculescu fejére került. A 15 éves lány kedvenc sportja a kosárlabda, de nagyon szeret sétálni is, a kedvenc filmje pedig a Gyilkosság az Orient expresszen.



 

A szépségverseny után Doddy is színpadra állt, a fiatal előadóművész szövegeit meglepően sokan énekelték vele együtt.  Őt a The Carbonfools követte a színpadon, akinek zenei stílusában a mai modern elektronikus műfajok mellett felfedezhetjük a rock, a blues, a reggae elemeit is. A magyarországi, de angol számokat játszó zenekar énekese az egyébként kolozsvári származású Fóris-Ferenczi Gábor, így nem okozott neki gondot, hogy a román nyelvű közönséget is megszólítsa és magával ragadja.


 

A The Carbonfools-t a Bere Gratis váltotta, de színpadra állt velük a pánsípok mestere, Gheorghe Zamfir is, aki legismertebb dallamait fújta el a közönségnek. A pop-rock balladák szövegét a nézők nagyrésze fejből idézte, így sokan énekelték az idén 20 éves zenekar frontemberével azokat. A vasárnap is hasonlóan sokszínű programot tartogat, a legnagyobb érdeklődésre azonban kétségkívül az Edda és a Holograf koncertjén kell számítani, melyet egy látványos tűzijáték követ majd, s tulajdonképpen ez zárja le a 2018-as városnapokrat.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: