2008-11-06 11:51:20• hírek • Szatmár.ro

Mindhalálig Beatlest játszanak

November 7-én lesz a szatmárnémeti Harag György Társulat Mindhalálig Beatles című előadásának bemutatója. A darabban játszó színészek gőzerővel készülnek a pénteki bemutatóra, melyre este 19 órától kerül sor.

Az előadás igazi kikapcsolódást nyújt majd a közönségnek, hiszen sok zene és esetenként vidám , esetenként feszült hangulat jellemzi, úgyhogy mindenképpen egy rendhagyó előadásra számíthat a közönség - nyilatkozta korábban a Szatmár.ro-nak Csurulya Csongor, rendező.

Történet: a négy régi cimborának - Péter Attila Zsolt, István István, Nagy Csongor és Rappert Gábor - akik együtt játszottak egy zenekarban, Amerikában meggazdagodott barátjuk felajánlja, hogy élesszék újra a Beatles dalokat játszó zenekart, és zenéljenek az ő híres lokáljában. A milliomos hatalmas gázsit ígér nekik, de nem könnyű a döntés, hiszen nehéz lenne feladni eddigi életüket.

A darabban sok Beatles dal hangzik el, melyeket a főszereplők élőben játszanak el, így mindenképpen különlegességnek számít a darab, hiszen a színészeknek hangszertudásukat is csiszolniuk kellett. A dalok próbája viszont egyáltanán nem okozott nagy nehézséget számukra, hiszen mindannyian rajonganak az 1960-as évek slágereiért.

Szinhazi eloadas Mindhalalig Beatles
Uploaded by szatmarro

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: