2018-06-21 09:30:15• hírek • Bede Emőke

Mindent tagad a szatmári férfi, akit barátnője meggyilkolásával vádolnak

Közel egy éve történt az a kegyetlen gyilkosság, mely megdöbbentette az egész megyét. Az ügyészség szerint a bűntény vádlottja, M. Zsombor halálra verte barátnőjét, majd a holttestet egy autó csomagtartójában hagyta.

A német állampolgárságú nő rokonainak elmondása alapján a két fél kapcsolata már korábban megromlott, arra azonban senki sem számított, hogy ilyen csúnya véget ér kettejük viszonya. Az ügyészség jelentése szerint ugyanis a férfi és a nő a Károlyi úton, az autóban ülve szóváltásba keveredett, majd a vita tettlegességig fajult. M. Zsombor a szó szoros értelmében halálra verte barátnőjét, majd élettelen testét a nő autójának csomagtartójába rejtette. A járművel a Fabricii utcáig hajtott, majd a felüljáró alatti parkolóban hagyta azt. Végül itt találták meg az áldozatot.
 

Csütörtökön ismét bíróság elé állt a vádlott, ugyanis megérkezett a poligráfos vizsgálat alapján készült szakvélemény. Annak ellenére, hogy M. Zsombor továbbra is tagadja a gyilkosság elkövetésének tényét, a poligráf szerint a férfi nem mond igazat, tehát ő tehető felelőssé a bűntény elkövetéséért, ezért továbbra is rácsok mögött marad. Az ügyészség álláspontja szerint a gyilkosság hátterében féltékenység állhatott. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: