2013-11-29 14:38:33• hírek • (x)

Mindent megkapsz, amire a háztartásban szükséged lehet

Evőeszközök, hajszárító vagy éppen egy profi fúró - az Eden's Store-ban mindent megkapsz, amire szükséged lehet!

Már régóta hiányzik a konyhából egy új étkészlet? Nem vágnak jól a kések? Jól jönne már egy szendvicssütő? Mindig a szomszédtól kell kölcsönkérni a fúrógépet? Ennek véget kell vetni, mi pedig tudunk egy olyan boltot, ahol mindez egy helyen megvásárolható - a jó minőségért pedig nem kell egy vagyont kifizetni! A hely neve Eden's Store.

Igen, ismerős lehet a név, ez az a bolt, amelyiknek székhelye a szatmári Kaufland parkolójában volt két éven keresztül. Az üzlet viszont elköltözött, de nem messze: a szupermarket parkolójának szomszédságában, az egykori Eclipsa étterem épületében várják a vásárlókat.

Ami nem változott, az a kedves kiszolgálás és a széles árupaletta, na meg az, hogy a tulajdonosok a vásárlók érdekeit is szem előtt tartják. A kínálat minden egyes összetevője külföldről érkezett árúcikk, s bár sokan a gyengébb minőséggel társítják az alacsony árakat, ezt az üzletvezetők cáfolják: az alacsony ár titka az alacsony nyereség-kulcs amivel az Eden's Store dolgozik. Ezzel pedig megvalósítják a legtöbb vásárló álmát: olcsón jó minőséget adnak, válogatni pedig egy nagyon színes árúkészletből lehet. Ez az Eden's boltok titka, ezzel magyarázható az is, hogy az országban fellelhető 13 bolt mellett további három megnyitását tervezik a közeljövőben.

Megtalálható itt minden, amire a konyhában szükség lehet: edények, konyhai gépek, evőeszközök és még amire csak szükségünk lehet. A barkácsoló férfiak különböző kisgépeket, fúrókat, barkács-eszközöket, de még létrákat is találhatnak itt.

Látogass el te is a Károlyi út 7. szám alatt található Eden's Store boltba és győződj meg magad is arról, hogy az alacsony ár ott jó minőséggel párosul!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: