2016-02-28 13:55:10• hírek • (x)

Mindent a Korall Klinikáról

Családi orvosoknak mutatták be a klinikán dolgozó orvosokat, szolgáltatásokat.

Az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő konferenciatermében találkoztak szatmárnémeti családorvosok a Korall Klinika képviselőivel, hogy bővebb tájékoztatást kapjanak a klinika szolgáltatásainak soráról és megismerkedjenek új szakorvosokkal, lehetőségekkel. A lehetőséget sokan ki is használták, érdeklődve hallgatva a sok információt a szakorvosoktól kezdődően a klinikához tartozó gyógyszertárak vagy laborok szolgáltatásairól.

A néhány évvel ezelőtt megnyitott Korall Klinika elsődleges célja az volt, hogy minőségi szolgáltatásokat és egészségügyi szakembereket tegyen elérhetővé Szatmár megyében, megkímélve a lakosságot attól, hogy más megyébe vagy éppen országba legyenek kénytelenek elmenni a megfelelő ellátásért. A tervet sikerült megvalósítani, ma a Korall Klinika a megye meghatározó egészségügyi központja, Szatmárnémetiben és Nagykárolyban is várják nem csak a helyi, hanem a környező településen élő pácienseket is.

Elsőként Dr. Kállay Beáta, a klinika orvos-igazgatója tartott egy általános bemutatót, felsorolva a Korall Klinikán működő szakrendeléseket - diabetológia, ortopédia, fül-orr-gégészet, neurológia, bőrgyógyászat és nemigyógyászat, belgyógyászat, szemészet, urológia, sebészet, kardiológia, pszichiátria, nőgyógyászat, allergológia, gasztro-enterológia, valamint gyógypedagógia, gyermekpszichológia és logopédia. Minden szakrendelésen felkészült, tapasztalt és nem utolsó sorban modern gyógyászati berendezésekkel rendelkező orvosok látják el a betegeket.

Dr. Pop Roxana labor-főorvos a Korall Klinikához tartozó laboratóriumok világába nyújtott betekintést. A klinika nem csak Szatmárnémetiben, hanem Nagykárolyban is rendelkezik laboratóriummal, ahol kényelmes körülmények között van lehetőség a minták leadására.

A rendezvény keretében Dr. Révész Attila orr-fül-gégész szakorvos, Dr. Trip Dóra bőrgyógyász és Tóth Emese felnőtt- és gyermekpszichológus, logopédus beszélt az általa biztosított szolgáltatásokról, gyakran előforduló esetekről és azok gyógyításáról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: