2011-07-19 14:52:28• hírek • (x)

Mindennap buli a strandon!

Mindennap buli a strandon!
Mindennap buli a strandon!

Csütörtök óta – igaz, egyelőre csupán kísérleti jelleggel – minden éjjel party van a nagykárolyi beachen. A hét valamennyi napján bulizni lehet a Joy Beach Clubban.

Nem feltétlenül muszáj például kedd esténként az unalmasnál is álmosítóbb tévésorozatokat bámulni. Ehelyett ki lehet látogatni a strandra, s a torony körül beszélgetni a barátokkal. Ha igény van rá, a zenét is teljes hangerővel indítják be a diszkóklub üzemeltetői, s buli ezerrel kivilágos kivirradtig. S egyébként is, messze a legjobb dolog a világon nyár este, hűs víz közelében egy hideg ital mellett fűzni egy nőt, avagy arról dumálni a haverokkal, hogy mitől gyenge már megint az argentin válogatott. A különlegesre ínyencek még csocsózhatnak is napfelkeltekor.

Kedvező árak várják a sörözni vágyókat is. Három lej ellenében egy jó korsó sörre mindenki „jópofát" vág. Irány tehát hétköznap esténként a strand! A belépés péntek és szombat kivételével ingyenes. A buli pedig a vendégeken múlik.

Egyébként az ibizai klubélet varázsát a károlyi beachen is meg lehet tapasztalni: pálmafák, hűs terasz, szabadtéri diszkó. Mi több, a következő hétvégén vasárnap virradatkor nem zár be a klub. Hanem este 10 óráig nyitva tart, s folyik a parti ezerrel: hajnalban új, az addigiaknál is tüzesebb táncoslányok érkeznek, s a személyzet is megújul.

A Jamaica Partyn ismét hihetetlen áron lehet egy kis rövidhez jutni: a kólával hígított rum mindössze 1 lejért lesz kapható. No, előreláthatóan nem reggel négykor vélhetően akkorra ugyanis elfogy. Azonban este 10 órakor még bőven kapható ilyen különlegesen pénztárcabarát áron a Karib-tenger partjának nemzeti itókája. Érdemes tehát idejében megérkezni a clubba!


Utolérhetetlen hangulatú Joy-party
Utolérhetetlen hangulatú Joy-party


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: