2013-11-29 14:24:35• hírek • Szatmár.ro

Mindenki vásárlási utalványt kap a Netmusic nyílt napján

Szeretnél egy professzionális fejhallgatót nyerni? Menj be szombaton 16 óráig a Netmusic boltba!

Érdekel a zenélés, vagy már jó ideje zenélsz, de szükséged lenne egy új hangszerre? Szeretnél valakit meglepni hangszerrel vagy kiegészítővel? Most van itt az alkalom, hogy megismerkedj a kínálattal vagy akár vásárolj! Erdély legnagyobb internetes hangszerkereskedésének a szatmárnémeti bemutatóüzletében nyílt nappal, zenei workshoppal és koncertekkel várnak.

Pénteken 20 óráig, szombaton pedig 16 óráig várnak az Independentei sugárúton található Dana Kereskedelmi központba, ahol az első emeleten van a hangszerek paradicsoma!

Most megismerkedhetsz a bőséges kínálattal, ki is próbálhatod a hangszereket és részese lehetsz a workshopoknak, amelyen professzionális, nemrég megjelent hangszereket és stúdió-kiegészítőket mutatnak be. Itt van többek között Vas Attila, Demjén Ferenc billentyűse is, de magyarországról érkezett zenészek óránként tartanak majd egy-egy rövid akusztikus koncertet, hogy használat közben is bemutassák az újdonságokat a Netmusic legújabb termében. Itt pénteken és szombaton a hangszerkereskedés zeneiskolájának a diákjai is színpadra fognak lépni, pénteken 17 órától pedig a Florian Acoustic Band is koncertezik majd.

A nyílt napok ideje alatt megismerkedhetsz a legújabb Roland hangszerekkel: zongorákkal, szintetizátorokkal és a gitárosok által használt boss-pedálokkal. A szakemberek bemutatják majd a professzionális Genelec stúdiómonitorokat és az Audio-Technika mikrofonokat és fülhallgatókat. Tudod, hogy szól egy több mint ezer eurós fülhallgató? Használd ki az alkalmat és megtudhatod! Ha pedig a gitárok szerelmese vagy: megszólaltathatod a VGS hangszergyártó gitárjait!

Aki a nyílt napok keretében ellátogat a Netmusic boltjába, automatikusan egy 50 lejes vásárlási utalványt kap ajándékba. Az érdeklődők egy tombolán is részt vesznek, amelyen egy profi, 750 lej értékű Audio-Technica M50-es fülhallgató lesz a fődíj. A sorsolás szombaton 16 órakor lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: