2013-06-28 08:24:45• hírek • Szatmár.ro

Mindenki a Slayerre volt kíváncsi a Hegy' első napján

Minden várakozást túlteljesítő koncertet adott a legendás Slayer a Hegyalja Fesztivál első napján.

Tom Araya csapatát több ezren nézték végig, a zenekar pedig nevéhez méltóan szinte levadászta a közönséget. Megszerette Tokajt Jason Newsted is, a Metallica ex-basszerosa remek ízelítőt adott nyáron érkező bemutatkozó lemezéből. Az Everytime I Die a Pepsi-, míg az Asking Alexandria a Borsodi Nagyszínpadon mutatkozhatott be végre a nagyszámú magyar közönségnek. Az első nap Dieselboy maratoni drum 'n bass partyján kezdődött csak az igazán nagy ugrálás, a DJ producer bulijára ezernél is többen gyűltek össze.

Hogy az egyik hatalmas magyar Slayer rajongó külön erre a napra gyártott, a zenekar logójával és arculatához illően tervezett egyedi ülőgarnitúra, vagy a Hegy' hálás közönsége hatotta meg leginkább Tom Araya és Kerry King zenekarát, azt nem könnyű eldönteni, viszont a banda kijött az intenzív és klasszikusokkal teli koncert után, hogy a fesztiválozókkal együtt is hegyaljázhasson.

Az Asking Alexandria hívei a délután szervezett dedikáláson gyűjthettek be aláírásokat kedvenceiktől. A brit csapat első magyarországi fellépése hangosra sikeredett, de ugyanez igaz Jason Newsted koncertjére is, aki bizonyította, hogy közel egy évtizedes kihagyás után is nagyon elemében van. Zenekarának mexikói dobosa megkóstolta a szabolcsi almapálinkát, a hírek szerint nagyon elégedett volt a hazai különlegességekkel.

Igazi kuriózum volt a Dez Fafara vezette Coal Chamber és az Everytime I Die Pepsi Nagyszínpados koncertje is, de aki már nem a gitárdallamokra vágyott, az a Malátabárban pörgő Dieselboy drum 'n bass buliján, vagy a Bomba színpad DJ partyján őrülhetett meg.

Eddig Kétezer Látogató a Vendégvárosokból

Idén a Hegy' vendégül látja Dunaszerdahely, Szabadka, Székelyudvarhely és Kecskemét lakosait. Utóbbi városból egyébként már több mint ezren, összesen pedig kétezernél is többen jöttek a felsorolt településekről. Bukovinszky Béla, a Borsodi Hegyalja fesztivál főszervezője a helyszínen tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy minden eddiginél többen érkeztek a fesztiválra határon túlról. Hozzátette, a tavalyi nézőszámot biztosan elérik, hiszen a következő napokban igazi fesztiválidő várható Tokajban.

A sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy a legtöbb előre megváltott belépő a szombati, Scooter koncertet is magába foglaló napra fogyott. A szervezők egyébként már kétszer bővítették a Hegy' kempingjeit, de a nagy érdeklődés ellenére sem marad egyetlen későn érkező sem sátorhely nélkül, hiszen a terület továbbra is bővíthető.

Hegyalja - nagy buli volt már az első napon

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: