2012-02-12 10:29:49• hírek • Póti Orsolya

Minden résztvevőt díjaztak a táncversenyen

Sikeresnek bizonyult az első alkalommal megrendezésre kerülő Gradi Dance. Bár csupán négy óvodából jelentkeztek csapatok, úgy a fellépők, mint a közönség jól érezte magát.

A G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Crazy Dancers Klub első alkalommal rendezte meg az óvodák közötti táncversenyt a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Városi Tanács és a Szatmár Megyei Tanács támogatásával. A rendezvényre február 11-én, délután 17 órától került sor a Szakszervezetek Művelődési Házában.

Bár a vetélkedőn nem sok óvodás csapat vett részt, mégis sikeresnek bizonyult a rendezvény. A közönség négy csapat - az 1-es, a 6-os és a 33-as Számú Óvoda, valamint a Pusztadaróci Óvoda nagycsoportos ovisainak - produkcióját tekinthette meg. Volt csapat aki társasági tánccal, egy másik néptánc bemutatóval, míg a pusztadaróci óvoda csapata modern tánccal rukkolt elő. A rendezvény Pop Adriana, a Művészeti Iskola diákjának előadásával zárult. A hét éves kislány három dalt adott elő.

A produkciókat koreográfusok és tánctanárok értékelték, akik remélik a következő táncversenyen sokkal több óvoda képviseli magát. Cordea Micle Cristian sporttánc oktató elmondta: mindegyik résztvevő óvoda díjban részesül, hiszen az óvónők nagyon ügyesen felkészítették a kicsiket, akik bátran megmutatták mit is tudtak.

A vetélkedő végén minden csapat átvehette oklevelét, és a díjakat.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: