2014-03-27 17:44:46• hírek • Szatmár.ro

Minden pénteken magyar és retro buli a La Russe-ban

Szatmárnémeti egyik legmenőbb szórakozóhelyén péntekenként magyar és retro slágerekre bulizhatsz.

A megyeszékhely egyik legújabb és legmenőbb szórakozóhelyén az elmúlt hetek tapasztalatán felbuzdulva ezentúl minden pénteken lesz magyar és retró buli. A La Russe-ban ezeken a partykon a magyar zenék legjobb ismerőse és a retro-bulik koronázatlan királya, Dj. Leviciusz keveri majd a muzsikákat.

Nem jártál még a La Russe-ban? A klub a Batizi út 147 szám alatt található, de egy percig se gondold azt, hogy nehezebb ide eljutni, mint bármelyik más szórakozóhelyre. Találkozz a haverokkal-csajokkal a régi vagy az új városközpontban, fogj egy VIP-taxit, az autó pedig az egész bulis-bagázst ingyen kiviszi a La Russe-ba.

Sőt, a lányok, akik éjfél előtt érkeznek a szórakozóhelyre, azok egy shot rövöditalra a ház vendégei, hogy mielőbb megjöjjön a kedvük a féktelen bulizáshoz.

A pénteki magyar- és retro-bulikra a belépés mindenkinek ingyenes, asztalt foglalni pedig a 0743-353 802-es telefonszámon lehet.

Ezek után valószínűleg már nem kell sokat gondolkodnod azon, hogy mihez kezdj péntek este és éjszaka. Találkozunk a magyar bulin a La Russe-ban!

Bulizz péntekenként a La Russe-ban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: