2008-08-15 11:25:13• hírek • Czinzel László

Miniszterekkel tárgyalt Macec

A Szatmár Megyei Tanács alelnöke Daviddal, Vosganiannal és Pacurariuval találkozott.

Valentin Macec, a Szatmár Megyei Tanács alelnöke tegnap Kolozsváron találkozott Cristian David, Varujan Vosganian és Paul Pacurariu miniszterekkel.

Az alelnök kérte Varujan Vosganian pénzügyminisztertől, hogy a megyei szinten beindított, európai uniós projektek önrésztámogatásához szükséges finanszírozási forrásokat biztosítsa Szatmár megyének, továbbá az infrastrukturális fejlesztések folytatásához szükséges összegekkel is segítse megyénket a szaktárca.

Valentin Macec a találkozó után elmondta, hogy Paul Pacurariut a munkaügyi, család és esélyegyenlőség minisztérium vezetőjét megkérte arra, hogy fokozott figyelmet szenteljen a szaktárca a megyei betegnyugdíjasok ügyére. Arra hivatkozva, hogy több rendellenességet jeleztek ezzel kapcsolatban Szatmár megyei szinten ellenőrzéseket kér tárcavezetőtől a nyugdíjazás folyamatát illetően.

A Belügy és Közigazgatási Reform Minisztériumának tárcavezetője, Cristian David arról biztosította a Szatmár Megyei tanács alelnökét, hogy hamarosan egy új, infrastrukturális fejlesztésekhez finanszírozási lehetőséget biztosító programot ismertetnek majd, amelynek keretében sikeres Szatmár megyei pályázatok is helyet kapnak majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: