2008-08-06 20:22:29• hírek • Szatmar.ro

Minden meccsből tanul az FCM Victoria

A hét végén rajtol a negyedik ligás bajnokság, de az újonnan alakult Nagykárolyi FCM Victoria számára még nem ért véget a felkészülési meccsek sorozata

A Pintér Sándor és Tabi Zsolt által irányított gárda a harmadosztályba most feljutott Zilahi FC együttesét fogadta, amely nagyobb tapasztalatának köszönhetően 2-0 arányban győzött. „A fiúk még eléggé görcsösen futballoznak, a játékban még nincs meg a felszabadultság.

Ezeken a meccseken nem is az eredmény a lényeg, hanem maga a játék, mert minden találkozóból lehet tanulni, és észre lehet venni a hibákat" - nyilatkozta Pintér Sándor. A szakember szerint most már nagyjából kialakult a kezdőcsapat és a 20-as keret, még van egy-két játékos, akik jelenleg kisebb sérüléssel bajlódnak. A nagykárolyi gárda péntek délután még a szilágysomlyóiakkal játszik egy felkészülési mérkőzést, aztán vasárnap már pályára lép az Érkávási Olimpia ellen idegenben.

A FCM Victoria összeállítása: Pop - Balogh, Hágen, Moş, Petz, Petzer, Gergely, Ludescher, Sîrca, Dascăl, Ardelean. Játszottak még: Nadaş, Merk, Săvianu, Reszler, Viezer, Maxi, Tóth, Roşu.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: