2016-09-19 18:54:42• hírek • Szatmar.ro

Minden képzeletet felülmúló forgalmi dugót hozott az eső

Minden képzeletet fölülmúlt hétfő délután a forgalmi káosz Szatmárnémetiben, elsősorban a Decebal-híd környékén. A felújítási munkálatok mellett mindez az eső számlájára írható.

Délután 16.00-17.00 óra között átlagos körülmények között is rendkívül nehéz közlekedni a Decebal-híd környékén, főleg azok számára, akik az Árpád (Vasile Lucaciu) vagy a Batizi út felől érkezve próbálnak átjutni a folyó túlpartjára. A híd felújítási munkálatai tetézték mindezt, a hétfői eső pedig meghatványozta.

Hétfő délután 16.30-kor 18 percre volt szüksége annak, aki a Sugárúttól haladva az Árpád utcán keresztül próbált eljutni a hídig. A sor ugyanis már a Sugárút és az Árpád utca kereszteződésénél kezdődött. A hídon való átjutás további 8 percet vett igénybe....

Sajnos az ehhez hasonló helyzetekben mutatkozik meg leginkább, mennyire fittyet hányunk a közlekedési szabályokra. És autós társainkra! Ahol egy sávban lehet csatlakozni a főútra, ott három sorban tülekednek az autók, ahol két sávban, ott négy sorban.... Mindenki le van sajnálva, csak én jussak előbbre!

Közlekedési rendőr persze sehol...,

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: