2015-01-24 16:22:00• hírek • Szatmár.ro

Minden jegy elkelt az RMDSZ-farsangra

Hatalmas volt az érdeklődés a Bangó Margit fellépésével összekötött bál iránt, minden jegy elkelt.

Valószínűleg maguk a szervezők sem gondolták volna, hogy a nemrég meghirdetett RMDSZ-farsangra rekordidő alatt elfogy az összes jegy. Ugyan a bált február 14-én tartják, már egyetlen szadad hely sincs a bulinak otthont adó Venezia étteremben erre az alkalomra.

Lehet, hogy a szerelmesek napjával való egybeesés, lehet, hogy az elmúlt évek fergeteges RMDSZ farsangi báljainak a hangulata az, ami miatt ekkora volt az érdeklődés. De az is megtörténhet, hogy Bangó Margit, a Kossuth-díjjal is kitüntetett énekesnő fellépése vonzott sok résztvevőt.

Akiknek viszont még sikerült jegyet vásárolniuk, ők február 14-én este a Venezia étteremben mulathatnak, ahogy azt farsang alkalmával illendő és szokás. A hangulatot az Amulett zenekar fellépése fogja megalapozni, na meg a vacsora, melynek főfogása sertés- és szárnyashúsból áll majd, többféle körettel.

A bálon résztvevők ne feledjék: mivel pedig az est, a Valentin nap megünnneplése mellett farsangi mulatság is lesz, bár a jelmez nem kötelező, a szervezők díjakat osztanak majd ki azok között, akik maskarát öltenek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: