2013-04-17 11:41:35• hírek • Kocsis Zoltán

Minden idők legpocsékabb tizenegyese

Tizenegyest csak kihagyni lehet, védeni nem - mondja az ismert szakzsargon. Ezzel együtt a labdarúgás történelme ismer egy-két nagy tizenegyeskju2 1-ölő kapust Duckadamtól Goycocheán át Didáig vagy éppen Tatarusanuig. Az alábbi büntetőt azonban ők maguk sem fogták volna meg.

A brazil paulista bajnokság, azaz a Sao Paolo állami pontvadászat harmadik osztályának legutóbbi fordulójában a dallamos és hangzatos nevű Votuporanguense 2-0 arányban múlta fölül a vendég America SP együttesét (meg nem erősített hírek szerint utóbbi játékosai azzal voltak elfoglalva, hogy kiejtsék a hazaiak nevét.)

Mivel leírása maga egy kihívás, ismét megtesszük... szóval a Votuporanguense akár nagyobb gólkülönbséggel is nyerhetett volna, ha középpályása, Pilo nem mutatja be a sporttörténelem talán legpocsékabb büntetőrúgását.

Hiába, négy lába van egy lónak, mégis megbotlik még a brazil futballista is. És azt sem téveszthetjük szem elől, hogy Pilo nem Pirlo - ha a cikket nagy tizenegyes-ölőkkel kezdtük, akkor zárjuk egy (általában) biztos lábú végrehajtóval.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: