2016-08-23 09:49:21• hírek • partiuminapok.ro

Minden gyermeknek jutott a PMN nagy tortájából

Az Alma Együttes fergeteges hangulatú koncertet rittyentett hétfő délután a Tűzoltótoronynál

A koncert kezdete előtt már jó fél órával szinte zsúfolásig megtelt a tér, a legnagyobb rajongók "almás" pólókban nyomultak az első sorokban, míg a szelídebb gyerkőcök a Tűzoltótorony tövéből vizslatták a fura hangszereken játszó vidám bácsikat a színpadon.

Az Almások pedig ezúttal sem okoztak csalódást: elhozták Bogyót és Babócát, szólt a dal sportról és a finom reggelikről, egy sztori erejéig pedig Ganxsta Döglégy Zolee bácsi is említésre került a Kicsik és durvák című dal apropóján. Természetesen nem maradhatott el az örök kedvenc szülinapos nóta sem, felköszöntve vele egyúttal a 15 éves Partiumi Magyar Napokat is.

A legnagyobb meglepetést talán mégis a szervezők tartogatták a jelen lévő gyerkőcöknek, hiszen míg a közönség önfeledten bulizott, addig a színpad mögött lelkes önkéntesek tálalták fel azt a közel 600 szelet tortát, mellyel a szervezők kívántak kedveskedni a kicsiknek. Az Almások fergeteges bulit csaptak, a torta az utolsó morzsáig elfogyott, nekünk pedig nem maradt más dolgunk, mint dúdolgatni napestig, hogy "ma van a szülinapom-pom-poroppompommm"

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: