2014-11-24 14:48:06• hírek • Szatmar.ro

Minden gyermek találkozhat a Mikulással Sárközújlakon

A Sárközújlaki Ifjúsági Mozgalom (SIM) különleges szolgáltatással készül a gyermekek által várva várt estére.

Augusztusi megalakulásuk óta folyamatosan tervezgetnek, szerveznek a sárközújlaki ifjak. Eddig kimondottan a fiatalok számára rendeztek eseményeket, bulikat, azonban a december közeledtével a legkisebbeknek is szeretnének örömet okozni.

A tizennégy fős kis csapat a Sárközújlaki Polgármesteri Hivatal és Piricsi Arthur polgármester támogatásával szeretné mindenhová eljuttatni Mikulás estéjén az élményt, amely olyan fontos a kicsiknek, a személyes találkozást. A szülőknek nincs más dolguk, mint felhívni a Mikulás szolgálatot, bemondani a címet és az időpontot, hogy mikor érkezzen a Nagyszakállú és segítő krampuszai. A gyermekek ajándékát a szülő kell biztosítsa.

A jópofa ötlet a SIM tagoktól származik. Gyermekkorukban ők is nagy izgalommal várták a Mikulást és sajnos mindig fel is ismerték a szakáll mögött megbújó apukát, nagybácsit vagy szomszédot. Fontos, hogy a gyermekek higgyenek a Mikulásban és az ezt képviselő szeretetben és jóságban. Ennek elmélyítésére találták ki a „Mikulásjárás" nevű projektet. Más városokban már nagy sikereket értek el a fiatalok hasonló kezdeményezésekkel, de Sárközújlakon ez még új keletűnek számít.

A fiatalok bíznak abban, hogy a szülők, nagyszülők körében sikert arat az ötlet és sokan hívnak majd Mikulást. További információkért és jelentkezésért látogassák meg a csapat Facebook oldalát (www.facebook.com⁄SIMozgalom) vagy hívják a 0752420376-os telefonszámot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: