2012-03-16 17:13:45• hírek • (x)

Minden, amire virágaidnak szüksége lehet

A Bradu kft. virágföldek, növénytápok, rovarirtók széles választékával várja azokat, akik a virágot szeretik.

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet - tartja a mondás. S aki a virágot szereti, az valószínűleg a Bradu kft-nél vásárol mostanság, hiszen a cég hatalmas árukészlettel és elérhető árakkal várja a növénytápszerek, virágföldek után érdeklődőket. Mindenkit, aki csak egy kicsit is többet tenne azért, hogy virágai, szobanövényei könnyebben éledjenek újra idén tavasszal és szebbek legyenek, mint eddig bármikor.

A növények igénylik, hogy bizonyos időközönként új földet kapjanak, hiszen a huzamosabb ideig használt föld egyszerűen kifárad, elhasználódnak belőle a tápanyagok, amiket a gyökérrel kiszívhatna fel belőle. Emiatt fontos, hogy rendszeresen jó minőségű földbe ültessük át kedvenc virágainkat, növényeinket, lehetőleg olyanba, ami a növény igényei szerint van összeállítva.

A cég raktára kifogyhatatlan, s most nem csak a mennyiségre gondolunk: a 30 féle virágcserép mellett 25 féle növényi táp is szerepel a terméklistán, a virágföldek közül pedig közel húszból lehet válogatni - figyelembe véve a növények, virágok típusát. Az univerzális virágföldek mellett megtaláljuk például az orchideáknak, citrusféléknek, rododendronoknak, és egyéb, kicsit kényesebbnek számító virágok számára speciálisan kialakított földeket is. Ráadásul a virágföldek több kiszerelésben kaphatók, ezért a nagy bevásárlóközpontokkal ellentétben itt nem csak 25 és 50 liter térfogató föld vásárolható, hanem ennél jóval kisebb zsákot is vásárolhat az, aki csak egy-két cserép virágot nevel, ápol otthonában. A vásárfia elszállításával pedig nem kell foglalkozni: a cég a honlapjáról rendelt termékeket ingyen házhoz szállítja Szatmárnémetiben - legyen szó pár tíz vagy több száz lejes rendelésről.



A hagyományos növénytápszerek mellett a Bradunál megvásárolható 4-6 féle növényi táprúd is, amely a növény szárához leszúrva locsoláskor gyakorlatilag magától adagolja a tápoldatot, hogy a virágok még élénkebb színűek, még illatosabbak legyenek. S hogy a bogarak és egyéb kártevők ne tegyék pokollá növényeink életét, a Bradutól érdemes beszerezni a környezetbarát rovarirtó szereket is.

A Bradu kft. választékával nem csak az otthoni "kis kertészeket" tudja kielégíteni, idén olyan módon bővült a termékpaletta, hogy akár olyan nagy növénytermelőket, zöldségtermesztőket vagy akár virágkertészeteket is el tudnak látni, amelyek több üvegházzal, hatalmas földterülettel rendelkeznek.

Ha már az újdonságoknál tartunk: a cég amellett, hogy segít széppé tenni a virágos- vagy zöldségeskertet, arra is figyel, hogy mindenki jól érezze magát. A termékpaletta nemrég kültéri játékokkal bővült, úgyhogy a gyermekek, unokák legnagyobb örömére akár homokozóval, csúszdával, hintával "dobhatjuk fel" a kertet. Természetesen a Bradu honlapján megtekinthető a teljes termékpaletta. 



A Bradu kft. székhelye Szatmárnémetiben, a Paltinis utca 12 szám alatt található, ügyfeleiket hétfőtől péntekig 7 és 17 óra között, szombaton pedig 9 és 14 óra között várják. Telefonos elérhetőségeik: 0261768371, 0361809809, 0745849985 és
0743171616. E-mail: office@bradu.ro, internetes honlapjuk címe pedig www.bradu.ro.

A Bradu kft. székhelye a Paltinis utca 12 szám alatt van
A Bradu kft. székhelye a Paltinis utca 12 szám alatt van

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: