2016-12-14 14:42:44• hírek • (x)

Minden, amire egy kisállattartónak és egy nagy horgásznak szüksége lehet

Látogass el a Hobby Center Ganea utcai boltjába - a kis boltban nagy választék vár.

Úgy döntöttél, hogy kisállattartó leszel? Unod a magányt és szeretnél gondoskodni egy kis házikedvencről? Meglepnéd kutyusod vagy cicusod egy trendi kiegészítővel? Vagy talán nagy horgásznak tartod magad? Ha bármelyik kérdésre is igennel feleltél, akkor ajánljuk, hogy keresd fel a Hobby Center nemrég létrehozott boltját, amely a Ganea utca CG 22-es tömbház földszintjén található, az Unicarm szomszédságában.

De vegyük sorra a kínálatot!

A boltban bármikor beszerezhetsz díszhalakat, teknősöket, hörcsögöket és díszmadarakat - elsősorban papagájokat. Ugyanitt megtalálod a tartásukhoz szükséges összes felszerelést: akváriumot, légszivattyút, dekorációkat, vagy éppen a kalitkát. A hörcsinek is van mókuskerék és sok más kiegészítő, amivel izgalmasabbá lehet tenni a kis kedvenc életét. Ha pedig kígyóra, kaméleonra vagy más, egzotikusabb állatra vágysz, azt is rövid időn belül be tudják szerezni.

Ha kutya- vagy macskatartó vagy, akkor is nézz be a Hobby Centerbe: szárazeledelből és konzerv-tápokból hatalmas választék vár, na meg olyan szereket is találsz itt, amelyekkel távol tarthatod az élősködőt a négylábútól. Nyakörvek közül is válogathatsz, kutyáknak és macskláknak egyaránt - mert igen, van aki a cicust is kiviszi pórázzal sétálni. A kutya vagy cica szórakoztatására számos játék szerepel a kínálatban, ha pedig elfáradt, a Hobby Centerben vett ágyakban-almokban pihentet egy nagyot.

Te vagy a nagy Ho-ho-ho-horgász?

A boltban bőséges a választék horgászbotokból, tekerőkből, horgokból és zsinegekből, ami a horgászat alapjaihoz elengedhetetlen. Ha pedig nem elég az alapfelszerelés, nézz jobban körül: sokféle színű, szagú csali-keverékek, élő csalik - kukacok és giliszták -, valamint műcsalik kaphatók a boltban. Ha felszerelésed már nem fér, itt vehetsz egy nagyobb profi horgásztáskát is, és a botokat is speciális táskákban szállíthatod. Sőt, hogy ne állva kelljen a csalit áztatni, akár egy horgásszéket is vehetsz magadnak a Hobby Centerben.

És ha úgy gondolod, hogy a Ganea utca messze van, akkor Szatmárnémeti régi központjának közelében, a Sugárúton található, nagyobb Hobby Center üzletbe is betérhetsz. Csak legyen időd végignézni a kínálatot és dönteni a hozzád, vagy kedvencedhez illő árucikkek között.

Mindkét Hobby Center bolt hétköznaponként 9 és 17, szombaton pedig 9 és óra között várja a vásárlókat.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: