2010-08-16 14:17:56• hírek • (X)

Minden, ami a vadászathoz szükséges

Javában tart a vaddisznó vadászati idény, de emellett őzre és kisebb madarakra is lehet lőni ebben a szezonban. A Hunter Vadászbolt mindehhez  felszerelések és kiegészítők széles választékával várja a vadászat szerelmeseit.

A vadászat nem csak hobbi, hanem szakma és sport is egyben, amelyet a legmagasabb szinten csak akkor űzhetünk, ha ehhez a legminőségibb felszereléseket szerezzük be. A Hunter 2006-ban nyitotta üzletét azzal a céllal, hogy profi és kezdő vadászokat egyaránt minőségi felszerelésekkel szolgáljon, és hogy helyi szinten is elérhetővé tegye a legújabb vadászati eszközöket.

A vadászbolt igen széles és egyre bővülő termékpalettával rendelkezik: a vadászfegyverek, sportszerek, töltények mellett önvédelmi eszközökkel, kiegészítőkkel és szuvenírekkel várja vásárlóit. Az üzletben minden megtalálható, amire egy vadásznak szüksége lehet.



Vadász- és sport lőfegyverek, golyós- és sörétes puskák, gázfegyverek, íjpuskák és nyílpuskák mellett LAGO, SALVIA és HATSAN márkájú légpuskákat, pisztolyokat, késeket és tőröket, illetve vadászati sportszereket is beszerezhetünk. A lőfegyverekhez lőszereket, tisztító és ápoló termékeket, igényes kivitelű tartótokokat valamint a vadászáshoz elengedhetetlen bőrből készült lőszertartókat, töltényöveket és fegyverszíjakat is vásárolhatunk. Az íjjakhoz és nyílpuskákhoz pedig nyílvesszőket is kínálnak. BAJKAL, CZ, BERETTA, BROWNING vadászfegyverek tölténnyel 1.300 és 12.000 lej között szerezhetőek be, golyóval pedig már 1.110 lejtől 1.400 lejig.

Az üzletben töltények széles választékkal kaphatóak, mint S&B, CHEDDITE, MELIOR, B&P, NIKE, RWS, REMINGTON, NORMA , WINCHESTER, GECO, SAUVESTRE.

A vadász ruházati cikkek között a minőségi bakancsoktól kezdve, a gora-tex testhőmérsékletet tartó anyagokból készült nadrágokon és dzsekiken át a sapkákig széles kínálattal rendelkeznek. Minőségi neoprén és thinsulate vízhatlan és kiváló hőszigetelést biztosító anyagokból készült zoknikat, kesztyűket és egyéb ruházati felszereléseket is bőséges választékban találhatunk. A boltban vásárolhatunk különféle terepfelszereléseket is: digitális iránytűket, székeket, hátizsákokat, leszsákokat, csal-sípokat, kulacsokat, lámpákat, illetve kereső és fegyver céltávcsöveket.

A vadászfelszerelések mellett a Hunter Vadászboltból önvédelmi fegyvereket és felszereléseket is vásárolhatunk többek között gázfegyvereket, ROHM, MAUSER, CZ és egyéb kiváló minőségű gumilövedékes fegyvereket; gumibotokat, gáz, paprika és bors spray-ket, golyóállósisakokat, golyóállómellényeket és elektrosokk készülékeket is forgalmaznak.

A Hunter Vadászbolt minden vadászt, illetve őrző-védő cégeket kimagasló szakértelemmel vár Szatmárnémetiben, a Bradului út 32 szám alatt. Bővebb információkért tárcsázhatja a 0261/877170-es telefonszámot, vagy írhat a contact@beta-security.ro e-mail címre.





A Hunter Vadászbolt a Bradului utca 32. szám alatt várja vásárlóit
A Hunter Vadászbolt a Bradului utca 32. szám alatt várja vásárlóit


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: