2010-02-04 12:43:47• hírek • Parajdi Andrea

Minden ami a vadászathoz kell

A vadászatról azt tartják, hogy nemcsak egy szenvedély, hanem sport és szakma is egyben, amelyet csak akkor űzhetünk a legmagasabb szinten, ha mindehhez a legkiválóbb "munkaeszközökkel" is rendelkezünk. A Hunter Vadászbolt felszerelések és kiegészítők bőséges választékát kínálja minden jelenlegi és leendő vadásznak egyaránt.

Három éve nyílt meg Szatmárnémetiben a Hunter Vadászbolt, azzal a céllal, hogy a vadászat kedvelőit minőségi termékekkel szolgálja ki illetve, hogy az igényeket követve helyi szinten is elérhetővé tegye a legmodernebb és legújabb vadászati eszközöket.

A bolt széles termékpalettával rendelkezik, a vadászathoz szükséges kellékek és kiegészítők mellett, őrző-védő felszerelések gazdag választékával várja a vásárlóit. Ami éppen nincsen raktáron, megrendelés esetén pár nap alatt leszállításra kerül.

A Hunter Vadászboltban mindent megtalálhatunk, amire szükségünk lehet a vadászat során. Vadász- és sport lőfegyverek, golyós- és sörétes puskák, gázfegyverek, íjjak és nyílpuskák mellett légpuskákat, pisztolyokat, késeket és tőröket is beszerezhetünk. A lőfegyverekhez lőszereket, tisztító és ápoló termékeket, igényes kivitelű tartótokokat valamint a vadászáshoz elengedhetetlen bőrből készült lőszertartókat, töltényöveket és fegyverszíjakat is vásárolhatunk. Az  íjjakhoz és nyílpuskákhoz pedig nyílvesszőket is kínálnak.

A ruházati cikkek között a bakancsoktól kezdve, a gora-tex testhőmérsékletet tartó anyagokból készült nadrágokon és dzsekiken át a sapkákig széles kínálattal rendelkeznek, termékeiket természetesen mindig az évszakhoz igazodva forgalmazzák. Minőségi thinsulate és neoprén vízhatlan és kiváló hőszigetelést biztosító anyagokból készült zoknikat, kesztyűket és egyéb ruházati felszereléseket is bőséges választékban forgalmaznak. A boltban vásárolhatunk különféle terepfelszereléseket is: hátizsákokat, székeket, leszsákokat, speciális csalsípokat, kulacsokat, digitális iránytűket, lámpákat, illetve kereső és fegyver céltávcsöveket.

A vadászfelszerelések mellett a Hunter Vadászboltból őrző-védő felszereléseket is vásárolhatunk többek között gumibotokat, gázsprayket, golyóállósisakokat, golyóállómellényeket és elektrosokkolókat is forgalmaznak.

A Hunter Vadászbolt minden jelenlegi és leendő vadászt, illetve őrző-védő cégeket kimagasló szakértelemmel vár Szatmárnémetiben, a Bradului út 32 szám alatt. Bővebb információkért tárcsázhatja a 0261/877170-es telefonszámot, vagy írhat a contact@beta-security.ro e-mail címre.























Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: