2011-07-13 09:16:37• hírek • Czinzel László

Minden ami a babának és a mamának kell

A Complex Family széles babakocsi és ruhaválasztékkal várja a babákat és a mamákat.

Mindig nagy örömmel és izgalommal telnek a hónapok, amikor egy kisbaba világra jöttét várja a család - igaz, a csöppség érkezése a határtalan boldogság mellett különböző feladatok elé állítja a boldog szülőket. Fel kell készülni a babázásra, ehhez pedig sok eszközt kell beszerezni. Ebben segít a szatmárnémeti Compex Family, ahol egy helyen található meg a babakocsi, kiságy, a terhes-ruha valamint a babák számára kialakított legkényelmesebb ruhácskák - s mindez hatalmas választékban.

A szatmárnémeti székhelyű Complex Family az egyedüli romániai forgalmazója az Európa több országában vezető babakocsi-márkának, az Outlandernek. A márka népszerűsége nem véletlen, hiszen a nagy múltra visszatekintő cég minden igényt kielégítő babakocsikat gyárt, arra is figyelve, hogy a termékpalettán megtalálható legyen a az elegáns és a sportos kivitelezésű kocsi is. A legfontosabb, amit szem előtt tartanak, hogy a baba biztonságban legyen, a napsütéstől árnyékolóval, a rovaroktól szúnyoghálóval védik a kicsiket. A tervezők nem feledkeznek meg a mamákról, illetve a szülőkről sem: a kereket felfújhatók, a babakocsi magassága pedig állítható, így a szülők is be tudják állítani a kocsit úgy, hogy számukra a legkényelmesebb legyen az ezzel történő közlekedés. A Complex Familyben - mivel az országban egyedüli forgalmazók, s raktárral rendelkeznek Szatmárnémetiben - az Outlander babakocsik legszélesebb választéka kapható, a gyártó által felhasznált összes színben.

A babakocsi-választék az utóbbi időben tovább bővült, a választékba bekerültek a First Smile kocsik is, amelyek kitűnő minőséggel és elérhető árral csábítják vásárlásra a babát váró családokat.

A Complex Familyben a babák számára nagy választékban lehet ruhákat vásárolni, a termékpaletta a születéstől 6 éves korig terjed. A kis ruhácskák, póló azokat is elbűvölik, akik nem számítanak még gyermekáldásra, csak nézelődni térnek be az Unirii utca 6 szám alatt található bemutatóüzletbe. A ruhák pedig amellett, hogy csodálatosan mutatnak, bőr- és bababarát anyagból készültek, hogy a kicsi a legjobban érezze magát benne.

S ha már a ruháknál tartunk: a kismamáknak is tartogat meglepetéseket a Complex Family. Kismamaruhák széles választékából válogathatnak itt a leendő anyukák, hogy a szülést megelőző hónapokban is kényelmesen de ha kell sportosan, ha kell elegánsan tudjanak megjelenni.

A bemutatóüzletben továbbá lehet válogatni az egyéb olyan holmik között, amelyek a babák számára szükségesek. Kaphatók itt etetőszékek, kiságyak - utóbbiakból a fából készülteket és az utazásnál nélkülözhetetlen összecsukható modelleket is meg lehet vásárolni. Laikus számára különlegesség, kisgyermekes anyák számára viszont elengedhetetlen a pelenkázó-táska, amely szintén megvásárolható a Complex Familynél. A táskában kényelmesen elfér a cumi, a pelenka a mama holmijaival együtt, amennyiben pedig tisztába kell tenni a kicsit, a táskából kihúzható felület biztosítja, hogy a babán bárhol, bármilyen körülmények között higiénikusan le lehet cserélni az elhasználódott pelenkát.

Az Unirii utca 6 szám alatt található bemutatóüzlet minden hétköznap 10 és 18 óra között várja a vásárlókat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: