2011-02-28 13:02:20• hírek • Szatmar.ro

„Mindegy, hogy eggyel vagy kettővel nyerünk”

A Temesvár elleni 28-27-es győzelmével sorozatban második hazai bajnokiját is megnyerte a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata, bár a bánságiak ellen már nem úgy sikerült a játék, mint egy héttel korábban a Nagybánya ellen.

Palkó János, a VSK szakvezetője szerint elsősorban a megfelelő koncentráció hiányára írható a gyengébb játék: „Arra számítottam, hogy ez nehezebb mérkőzés lesz, de a csapatból most hiányzott az összpontosítás is. A beállós Szavics hiánya nagyon érződött, úgy védekezésben, mint támadásban is. A Temesvár a várakozás szerint jól játszott, elég kemény és harcos meccs volt, örülök, hogy számunkra győztesen ért véget. Mert végülis a két pont számít, másnap már mindegy, hogy kettővel vagy eggyel nyert az együttes", mondta a mester.

Érthető módon kevésbé volt elégedett kollégájánál Gelu Bota, a bánságiak mestere, aki szintén az egy héttel korábbi teljesítményt hiányolta: „Ha legalább úgy játszottunk volna mint az előző fordulóban Suceava ellen, akkor Szatmárt biztosan legyőzzük. Dehát most így alakult, lesz három hét szünetünk, ez alatt felkészülhetünk az idény további részére".

Amint arra már a temesvári tréner is utalt, a bajnokság most három hétig szünetel, mivel a válogatott Litvánia ellen Európa-bajnoki selejtezőket vív majd március 10-én és 13-án. A következő fordulóban a VSK szintén hazai pályán léphet parkettre, akkor a Suceava érkezik a Szamos partjára.

Változás történt közben a tabella élén: a héten a megszűnés szele által is megcsapott Resicabánya 26-24 arányú vereséget szenvedett a Székelyudvarhely ellen, így székely együttes megelőzte a megyeim tanács által megmentett resicaiakat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: