2018-12-23 09:27:00• hírek • Szatmár.ro

Milyen idő lesz karácsonykor? Ezt ígérik az időjósok a következő napokra

Az elmúlt pár napban lehulló fehér takaró már szinte el is tűnt. A hőmérő higanyszála a pozitív határ fölé emelkedett. Jelenleg a tócsákban gyönyörködhetünk a hótakaró helyett.

A következő pár napra pozitív fokokat ígérnek. Szatmár Megyében egy ideig nem számíthatunk 20 centiméteres hóra, mondják a meteorológusok. Nézzük, mire számítsunk napi bontásban:

 

December 23-án, vasárnap felszakadozhat a felhőzet, a napközbeni maximumok -5 Celsius fok környékén alakulnak. Estefelé pár fokot csökken a hőmérséklet és eső is eshet.

 

December 24-én, hétfőn hajnalban enyhe mínuszokkal számoljunk. Napközben enyhül az idő, helyenként eshet az eső. A szenteste tócsákkal fogadja a Kis Jézust.

 

December 25-én, kedden ismét fagyos lesz a kora reggel, az évszaknak megfelelően. Kicsit felszakadozhat a felhőzet, néhol eshet az eső.

 

December 26-án, szerdán ismét beborul. A hőmérséklet kicsit alacsonyabbnak ígérkezik, 1 Celsius fok körül mozog majd. Az eső változatlanul kíséri napjainkat. Estére lehűl a levegő, csak -4 fok lesz.

 

December 27-én, csütörtökön sem lesz sokkal világosabb, a felhőrétegen nem tör át a napsütés. A hőmérő higanyszála az éjszakai -4 fokról maximum 1 Celsius fokig kúszik fel. 25% esélyt jeleznek a csapadékot illetően.

 

A hajnali fagyok és a napközbeni csapadék miatt a lakosságot a katasztrófavédelem és a rendőrség munkatársai is fokozott óvatosságra intik. Kérik, mindenki tartsa be az ekkor érvénybelépő biztonsági előírásokat. 

 

A bajhoz elég egy pillanat. Előzzük meg a közlekedési baleseteket, vigyázzunk magunkra és egymásra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: