2019-08-16 05:38:03• hírek • MTI / Nagy Tímea

Milyen idő lesz jövő héten, a 18. Partiumi Magyar Napok alkalmával?

A hosszú hétvégén lassan melegszik az idő. Augusztus 20-án néhol akár 34 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

Pénteken a változóan felhős ég mellett szűrt napsütésre lehet számítani. Időnként megélénkül a szellő, de komolyabb széllökésekkel nem kell számolni. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 10-16 fok között alakul. A legmagasabb hőmérséklet 22-27 fok között valószínű.

 

Szombaton több-kevesebb napsütés várható, csapadék általában nem valószínű, de lehet esetleg egy-egy kisebb zápor. A minimum hőmérséklet 10-15, a maximum hőmérséklet 25-29 fok között valószínű.

 

Vasárnap túlnyomóan napos idő várható kevés fátyolfelhővel, csapadék nem lesz. A leghidegebb órákban 12-17 fok lesz. Napközben 27-32 fokig melegszik a levegő. Hétfőn többnyire derült, napos, csapadékmentes idő várható, de délután környékén már gomolyfelhős ég valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet 13-20, a legmagasabb hőmérséklet 29-33 fok között alakul.

 

Augusztus 20-án, kedden is többnyire derült, napos, csapadékmentes idő várható, de megnövekedhet kissé a felhőzet, és helyenként zápor, zivatar is kialakulhat. A szél gyenge vagy mérsékelt marad. A leghidegebb órákban 15-21 fok lesz. Napközben 27-34 fokig melegszik a levegő – olvasható az előrejelzésben.

 

Szerdától vasárnapig kissé változékony időjárásra számíthatunk, nap közben 30 Celsius fok körüli hőmérséklettel. Az esti órákban 20 fok alá hűl a levegő, érdemes egy vékony kabátot magunkkal vinni a koncertek alkalmával. Esőt illetően egyelőre csütörtökre jeleznek némi esélyt rá, de gyorsan jövő-menő záporok tarkíthatják a fesztiválozók napjait. Péntektől ismét egyre több napsütésnek örvendhetnek a Szatmár megyeiek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: