2009-05-06 08:59:24• hírek • (X)

Milyen egy jó weboldal?

 

Egy jó weboldal a válság idején is sikeresen bővítheti ügyfélkörét. Sőt, talán a leginkább válság idején érdemes az Internetes arculatunkon kezdeni a ráncfelvarrást.

Honlap - ma már nem kérdés
Egy weboldal manapság már nem luxus: elengedhetetlen feltétele egy sikeres vállalkozásnak. Emiatt hihetetlen iramban szaporodnak az internetes oldalak. Minden magára adó cég, intézmény, sőt közéleti szereplő is kialakítja a maga "internetes arcát", amelyen kommunikálhat partnereivel, ügyfeleivel, szimpatizánsaival.  Nem tévedés: az elmúlt hónapban több mint hatmillió weboldallal lett gazdagabb a világháló. Egy honlap manapság névjegykártyának számít, amely nélkül hiányos a vállalat vagy intézmény kommunikációs csatornája. Ha pedig webáruházra gondolunk, akkor a jó weboldal még luxus kivitelben is töredéke egy magas rezsivel rendelkező üzletnek, és ne feledjük, fizikailag bárhol elérhetőek lehetünk nonstop.

Az interneten közölt információk elsőrendűek a cég megítélésében. Egy igényes weboldal garanciát jelent a másik fél számára, hogy vele szemben is hasonló igényességgel járnak el. Egy kezdetleges weboldal többet árthat, mint amennyit használ. Ezért a kérdést úgy is feltehetjük magunknak, hogy fejlődni, vagy fogyatkozni kívánunk.

Milyen a jó internetes honlap?

Egy honlap sikeressége és eredményessége már a legelején eldőlhet, ha egy nem megfelelő rendszert választunk. A látogatók az oldal strukturáltsága, arculata, átláthatósága alapján mond véleményt a cégről. Ha a weboldal igényessége alul marad üzleti igények mögött, ne várjuk, hogy a partnerek megértéssel fogadják a weblap minőségi hiányosságait. Nem teszik. A rossz weboldal, a roszz üzletkötővel azonos értékű. És mit tesz rossz üzletkötőjével, aki nem hogy használ, de még a meglévő ügyfeleit is elriasztja? Lecseréli.

A látogatók türelmetlenek: nem fognak sok időt szánni egy olyan oldalra, amelyet nem látnak át, nem tartanak megnyerőnek. A látogató az első 2 másodpercben eldönti, hogy tetszik-e neki az oldal. A következő pillanatokban eldönti a látogató, hogy mennyire áttekinthető az oldal. Ez mindösszesen 4-6 másodperc. Ezért fontos a tervezés, a kifogástalan arculat és a felhasználóbarát megjelenés.

Weboldal, mint válságkezelő megoldás

A webáruházak, internetes kapcsolatfelvételek, online kommunikáció időszakát éljük.  A válság idején lényeges előnyei lehetnek egy weboldalnak: bővíthetik a cég ügyfélkörét, hiszen az internet nem ismer határokat, és olyan személyekhez juthat el az átadni kívánt üzenetünk, akiket más módon nem tudnánk megszólítani.

Jó weboldalhoz jó tárhely

Megbízhatóság, gyorsaság: ezek a legfontosabb jellemzői egy jó tárhelynek. Hiába van ugyanis jó weboldalunk, ha amikor a látogató érkezik, tárhely probléma miatt nem tudja azt megnézni. Legyünk e téren is igényesek, válasszunk olyan tárhelyet, amely megfelelő stabilitást nyújt, maximálisan ki tudja szolgálni a weboldalunkat. A jó tárhelyszolgáltatásnak ma már elengedhetetlen társa a jó programozói háttér, akik az Ön igényeire a lehető leggyorsabban és legkedvezőbb áron tudnak megoldással szolgálni.

Tervezzük meg álmai weboldalát!

A Webpole.ro tervezői évtizedes múlttal és kiváló referenciákkal rendelkező szakemberek. Számunkra nincs rutin művelet, csak egyedi tervezés és egyedi igények elérhető áron. A Webpole.ro segítséget nyújt a honlap megtervezésében, arculatának kialakításában, a weboldal felépítésében és a tárhely szolgáltatásban, sőt, ezen túlmenően szakmai tanácsadást, teljes körű szolgáltatást is kínál, amely által mindig konkurensei előtt lehet egy lépéssel. Számunkra minden egyes portál és weblap megismételhetetlen, egyedi, amint az Ön üzenete, cége és terméke is egyedi megoldásokkal rendelkezik. Ne engedje, hogy az egyszerű, szerény, esetlen webes megjelenése éppen az Ön üzletét rombolja. Építse fel üzletét az internetes környezet szabályai szerint. A Webpole.ro ennek megtervezésében segít Önnek.  Az Ön sikere, a mi sikerünk. Próbálja ki!  >>>

Web

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: