2014-04-08 12:46:01• hírek • (x)

Milyen egy feledhetetlen születésnap a Züm Züm Játszóházban?

Nemrég megtapasztaltuk, hogy milyen egy igazi, felejthetetlen születésnap a Züm Zümben.

A szatmárnémeti Grand Mall első emeletén található tágas játszóházba voltunk hivatalosak nemrég a három éves Maia születésnapjára. Szatmárnémeti kedvenc játszóháza, a Züm Züm ugyanis nem csak a néhány órás délutáni játszás remek helyszíne, hanem ennek működtetői lehetőséget és minden segítséget megadnak hozzá, hogy a család legfiatalabb tagja számára örökre emlékezetes legyen a születésnapi buli.

Az ünnepeltet a méretben gyerekek számára kialakított asztalok és székecskék várják, ahol pihenhetnek, vagy éppen megehetik a tortát a "Boldog születésnapot" eléneklése, az ünnepelt felköszöntése után. A születésnapos fő helyen ül az asztalnál, lufi-szivárvánnyal a háta mögött. A felnőtteknek is vannak helyek - természetesen a nagyobb asztaloknál, így ők is kikapcsolódhatnak egy picit. Mert amíg a gyerekek játszanak, nem kell minden lépésüket követni, nehogy baj érje őket - erre ott vannak a Züm Züm munkatársai.

A Züm Züm animátorai a gyerekek szórakoztatásáról is gonodoskodnak: szerveznek kötélhúzást, táncversenyt, arcfestést és sok egyéb szórakoztató programot. Maia születésnapján továbbá megjelent két lánybohóc és maga Mickey egér is.

A gyerekek az egész születésnapi buli ideje alatt használhatták az összes játékot, szórakozási lehetőséget a játszóházban: volt szappanbuborék-eső, tánc, trambulinozás, ugrálás és csúszdázás a légvárban és még sorolhatnánk.

Sokak számára kérdés, hogy megéri-e a Züm Zümben tartani a gyermek születésnapját. Mi már tudjuk a választ: egyértelműen igen. A szülő válláról ugyanis rengeteg terhet levesznek a játszóház animátorai. A születésnapi bulin a gyerekek egy pillanatig sem unatkoznak, ami pedig nem utolsó szempont: nem kell a buli előtt egy nagyot takarítani, mert vendéget várunk, és utána sem, ha a gyerekek felfordították a házat.

A játszóház programjaival kapcsolatban érdeklődni lehet telefonon a 0756-283641-es vagy a 0745-986896-os számokon. A játszóházzal fel lehet venni a kapcsolatot a distractiacelormici@gmail.com emailcímen is, de érdemes meglátogatni a www.distractiacelormici.ro oldalt, illetve ismerősnek jelölni a Facebookon. A közösségi oldalon a www.facebook.com/LocDeJoacaZUMZUM linken találod meg a játszóházat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: