2019-07-29 04:59:20• hírek • Blikk.hu

Milliós pénzbírságra számíthat Kenderesi Tamás, akit szexuális zaklatással vádolt meg egy dél-koreai lány

Az aranyérmek után egy botrány miatt került címlapokra a magyar úszóválogatott a vizes világbajnokságon.

Vasárnapra virradóra ugyanis szexuális zaklatás vádjával őrizetbe vették Kenderesi Tamást (22). Az olimpiai bronzérmes pillangóúszót egy éjszakai szórakozóhelyről vitték el a rendőrök. A sportolót később elengedték, de napokig nem hagyhatja el Dél-Koreát, miközben a vébé tegnap véget ért. 

- Egy éjszakai klubban rácsapott egy koreai lány fenekére. Ez a világ több részén is nagy tiszteletlenség, de itt súlyos vétségnek számít. Kenderesi el is ismerte a hibáját, s azt is, hogy nem volt józan állapotban. Tetézte a bajt, hogy nem volt nála semmilyen igazolvány, sem útlevél, sem a vb-re szóló akkreditációs kártya, s mivel az észak-koreai fenyegetettség miatt a hatóságok szigorúan veszik a személyazonosításra vonatkozó szabályokat, ezért bevitték az őrsre. Később kiengedték, s visszatért a sportolói faluba, az ügyész állítólag hat napon belül dönt majd a sorsáról – tudtuk meg a magyar csapat egyik tagjától. 

A Korea Times értesülései szerint egy 18 éves lány fenekére csapott rá az úszó, aki az eset után azonnal kihívta a rendőröket. A hvg.hu úgy értesült, hogy az esetről videófelvétel készült, amelyet már megtekintett a magyar küldöttség csapatvezetője, aki szerint a felvételen látottak egybevágnak az úszó által elmondottakkal.

A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: