2010-06-23 09:20:31• hírek • ma.hu

Milliós fizetett szabadság Joshi Bharatnak

Már csak az előre felvett részeket láthatják a nézők délutánonként a tv2-n, Joshi Bharat hetek óta nem dolgozik, a fizetését mégis ugyanúgy megkapja, mint "aktív" időszakában. A csatorna új műsorötleten dolgozik a békítőemberrel.

Joshi Bharatról már néhány hete tudni lehetett, hogy megszűnik a délutáni beszélgetős-békítős műsora a tv2-n, amelyben haragosok százait békítette ki egymással: ellenséges családtagoknak, vitatkozó szomszédoknak, vagy épp félreértett barátoknak segített tisztázni a korábbi indulatokat.
Csakhogy egy idő után ezt már nem lehet ugyanolyan színvonalon űzni, ráadásul kell az arculatfrissítés is, és a változás szele utolérte Joshit is, levették őt és műsorát a képernyőről. Az ORTT szerint persze ez már akkor is késő lett volna, ha egy évvel korábban történik, de végül örömmel fogadták a csatorna döntését.

A változást tehát nemcsak üzleti indokok generálták, hanem az időnként nem épp fiataloknak való modorban előadott nézeteltérések, pontosabban ezek „tiltott", délutáni idősávban történt adásba kerülése. Mint arról a ma.hu is beszámolt, a műsorban többször fordult elő, hogy trágár beszéd, agresszív viselkedés vagy épp a gyermekek iránti közömbösség mutatkozott meg. Joshi Bharat showműsorának egyes részei ellen jelenleg is folyik a vizsgálat, az ORTT ezeket annak ellenére lefolytatja, hogy már csak néhány napig láthatók újabb részek. A műsorvezetőt egyébként azért is érintette különösen rosszul a hír, mert akkor tudta meg, hogy megszűnik a show-ja, amikor Indiából, combnyaktöréssel műtött, súlyosan beteg édesanyjától épp visszatért Magyarországra.


Joshi Bharát műsorában nem volt ritka a verekedés
Joshi Bharát műsorában nem volt ritka a verekedés


A show eltűnése azonban nem jár együtt a showman eltűnésével, egyrészt jelenleg is érvényes szerződése van a tv2-vel, így adásidő ide vagy oda, a fizetése - amelyről a Napi Ász úgy tudja, milliós nagyságrendű - továbbra is jár neki, másrészt pedig Kiss Péter, a csatorna programigazgatója több helyen is elmondta, dolgoznak azon, hogy újabb műsorötletet adjanak Joshi „kezébe". A dolog pikantériája, hogy eközben szintén parkolópályán van Vágó István, szintén érvényes szerződéssel és szintén barátságos havi apanázzsal, ám Joshi Bharattal ellentétben ő hiába is kilincsel újabb és újabb játékos vetélkedők ötleteivel a szerkesztőknél, úgy látszik, a botrányra jobban vevő a közönség...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: