2017-02-10 07:49:13• hírek • Blikk.hu

Milliós árat adnak Lajcsi lányának festményeiért

Saját festményeiből nyílt kiállítása Galambos Lajos lányának, Bogi­nak. A mulatóssztár csemetéje nemrég töltötte be 18. életévét, és eltökélt szándéka, hogy az érettségi után a művészi pályán állja meg a helyét. Eddigi évei során már legalább száz képet festett a tehetséges fiatal.

- Néhány éve megígértem Boginak, hogy a születésnapjára rendezünk neki egy kiállítást a Lotz teremben. Nagyon büszke vagyok Bogira, és ahogy én a trombitámmal fújom el örömöm és a bánatom, ő az ecsettel és a vászonnal fejezi ki az érzéseit. Bár a nagypapája születésekor zongoristának szánta, boldog vagyok, hogy a képzőművészetben találta meg önmagát - mondta a Blikknek Lajcsi, aki üzleti érzékét is bevetve a hátrányos helyzetű művészeken is igyekszik segíteni - lánya képei­nek eladásával.

- Most hat képre érkeztek felajánlások. Három már el is kelt, háromra pedig közel egymillió forintért licitálnak. Reméljük, hogy a kiállítás után ez az összeg még nagyobbra emelkedik, és Bogi tehetségével egy nemes célt is szolgálhat - fogalmazott Lajcsi.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: