2017-05-16 07:49:18• hírek • Blikk.hu

Milliókat gyűjtöttek neki, mégis nyomorog Lópici Gáspár

Szilágyi István mosolygóson, optimistán tekint a jövőbe, pedig a helyzete változatlan: méltatlan körülmények közt, igen kevés pénzből él családjával.

Bár egy győri zenekar gyűjtött nekik több mint 3 millió forintot, abból havonta csak 50 ezret kapnak. A 79 éves Szilágyi szeretné, ha az Aurora együttes egy összegben adná oda a hárommillió forintot, amelyet neki szereztek.

Az ország Lópici Gáspárja az utóbbi években szinte csak rendezetlen családi hátterével került a hírekbe. Fiának egy korábbi hitel miatt közel 10 millió forint adóssága van, ráadásul munkanélküli, így ha szüksége van, azzal fizet, amivel tud.

– Engem tartanak apagyilkosnak, meg aki az izzó vasalót nyomja a Pityi bácsi mellkasához. Itt mindenki bolond? Még hogy én bántom a szüleimet, megverem őket? Ugyan már – kezdte vehemensen Péter, aki lapunknak megmutatta, hogy a félkész ház egyik falára írta, mennyi adományt kaptak.

– Itt van, hogy kitől mennyi pénzt kaptunk. Ígérni mindenki tud, de nagyon kevesen adtak. Tessék, megmutatom, ezt a motoros fűrészt vettem az adományokból, hogy legyen mivel vágni a fát, és ne fagyjunk meg. Én bírnám a mínusz tíz fokot, de az öregek már nem. Mondjuk volt egy másik is, de az bedöglött. Pedig apám régi Bibliáját adtam érte cserébe.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: