2020-02-15 08:13:20• hírek • Blikk.hu

Milliókat fizethet, aki idő előtt leleplezi magát

Nézők százezrei próbálják kitalálni, hogy mely hírességek rejtőzhetnek az RTL Klub új show-műsora, a vasárnap esténként látható Álarcos énekes jelmezei alatt.

Az óvintézkedések és a szereplők szigorú titoktartási szerződése miatt egyelőre ez rejtély is marad. Óvatosnak kell lenniük a versenyzőknek, hiszen akár több millió forintos kötbért is fizethetnek, amennyiben lebuktatják magukat a leleplezésük, azaz kiesésük előtt. A hasonló jellegű külföldi műsorok esetében is bevett szokás, hogy a szereplők írásos megállapodásában szerepel, amennyiben idő előtt felfedik kilétüket, és ezzel veszélyeztetik a műsor sikerét, akkor mélyen a pénztárcájukba kell nyúlniuk. Úgy tudjuk, nincs ez másként az Álarcos énekes esetén sem.
 

– Szigorúan tilos megosztani olyan fotót, amely a forgatáson vagy a felvétel szüneteiben készült, de bizonyos országok például azt is megtiltják, hogy a leállás alatt a szereplők használják a telefonjukat – mondta a produkciót jól ismerő bennfentes.
 

– A csatorna nyilván nem tilthatja meg a sztároknak, hogy a családjuknak vagy a menedzserüknek elmondják, részt vesznek a műsorban, ám ha túl sok embernek fecsegik ki a titkot, és az napvilágra kerül, vagy véletlenül olyan fotót osztanak meg a közösségi oldalaikon, amiből ez kiderül, akkor több millió forintos kötbért fizethetnek a csatornának, hiszen veszélyeztették a műsor sikerét. Ez ki van kötve a szerződésekben, ezért is nagyon óvatosak a sztárok – mondta a neve elhallgatását kérő informátor.
 

Ezt támasztja alá Csepregi Éva (66) korábbi nyilatkozata is, az énekesnő ugyanis még a fiának, Dávidnak (27) sem árulta el, hogy ő volt a Panda-jelmez alatt.
 

Lapunk megkereste a csatornát, hogy milyen szerződést köt a versenyzőkkel. – Az, hogy mi szerepel a szerződésekben az üzleti titok. Erről nem áll módunkban információt adni – válaszolta az RTL Magyarország Marketing- és Kommunikációs Igazgatósága.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: