2006-02-25 16:39:57• hírek • Szatmár.ro

Milliókat ér a testük

12.jpgA szupermodellek  kiszámolták, mennyit érnek tetőtől-talpig...

Szupermodell, szuper pénz

Nem olyan szuperek a modellek. Naomi Campbell, Kate Moss, Claudia Schiffer, Cindy Crawford már az első ötben sincs benne. A mai csillagok csak a kifutón és az újságokban, fotókon, plakátokon tűnnek fel. Mégis sokszorosát keresik a nagy elődök éves fizetésének. Kiszámolták, mennyit érnek tetőtől-talpig.

Karolina Kurkova (21) – 42,6 millió €
86-58-87

A cseh szépséget 2000-ben fedezték fel. Egy évvel később a Vogue címlapja tette híressé. Christian Dior, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Ralph Lauren, Oscar de la Renta és Balenciaga legfiatalabb modellje lett. New Yorkban él, és persze foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy plasztikai sebész soha, de soha nem nyúlt testéhez.

Julia Stegner (21) – 37 millió €
85-61-89

Neve a legtöbb embernek ismeretlenül cseng, nem úgy a szakmabelieknek. A rideg német szépség bejáratos a legmenőbb kifutókra: Lagerfeld, Yves Saint Lauren, Gucci ruháiban vonult már fel s alá. Hat éve (!), mindössze tizenöt évesen fedezték fel, amint a müncheni Oktoberfesten egy sörsátorban poharazgatott tini haverjaival.

Heidi Klum (32) – 28,3 millió €
87-61-87

Ritka jelenség a modellszakmában: egy időben fut filmes és divatkarrierje. Utóbbi „kicsit jobban”. A folyamatos bemutatózás közben szerepelt az ABC tévécsatorna Spin City című vígjátéksorozatában, de 2001-ben Sarah Jessica Parker oldalán feltűnt a Szex és New Yorkban is.

Natalia Vodianova (23) – 27,4 millió €
88-62-89

Akár Hamupipőke meséje: igéző, kék szemű, barna hajú, 15 éves szépség árult a nyizsnyij novgorodi piacon. Két év múlva elege lett. Párizsba repült – szerencsét próbálni. 19 évesen beleszeretett egy angol nemes fiába. Megszülte közös gyermeküket, majd három hónappal később már egy Yves Saint Laurent divatbemutatón tündökölt. Ma az orosz lány a Calvin Klein és a Louis Vuitton modellje, és a Gucci egyik parfümjének arca.

Laetitia Casta (27) – 22,3 millió €
88-60-88

A francia lány tinikorában – ellentétben barátnőivel – vajmi kevesett foglalkozott a fiúkkal. Úgy érezte, külseje átlagos, mozgása esetlen. Alig volt önbizalma.  Ám amikor 15 éves volt, egy párizsi ügynökség fotós-ügynöke lelket öntött belé. Beindult a szekér. És azóta is fut. Ő az egyetlen modell, akit fotóztak már smink nélkül, és úgy is tökéletesek lettek a képek. gyöngy
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: