2018-05-28 05:30:28• hírek • Blikk.hu

Milliárdos vagyonon kell osztozkodnia Hosszú Katinkáéknak

Omladozni látszik az Iron Lady-birodalom, menthetetlennek tűnik a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka és Shane Tusup edző-férje kapcsolata.

Az amerikai csütörtökön kürtölte világgá, hogy azért futott zátonyra házasságuk, mert a neje többször megcsalta edzőpartnerével, Dudás Dániellel (24) – bár információink szerint először Tusup lépett félre. Dúl a háború.
 

Az apró örömök az életben, mint amikor pont a te számod előtt süt ki a nap :) felhők nélkül nehéz értékelni a napsütést... – írta ki Instagram-oldalára Katinka idei első viadala kapcsán.

 

Amerikában versenyez, ám hiába remél napsütést, most vihar dúl náluk. Szakmai és magánéleti kapcsolata Tusuppal november óta válságos, Hosszú a válókeresetet is beadta, igaz, később szüneteltetést kért. Dolgoztak a frigy megmentésén, de most már aligha van visszaút. Közösen felépített márkájuk, az Iron Lady és úszóklubjuk, az Iron Aquatics jövője is kétséges – de még így is van min osztozni. De mi lesz az együtt keresett mesés vagyon sorsa?

 

Az úszó és edző-férje nyerő párost alkotott, olimpiai, világ- és Európa-bajnoki címeket szerzett Katinka. Összesen 661,8 millió forintot keresett pénzdíjakkal és jutalmakkal. Cégük nyeresége eddig nagyjából évi 10-20 millió forint volt, és közös vállalatuk is százmilliókat érhet.

 

A Hosszú Katinka nevére épülő brand, közös cégük értéke a nyilvános pénzügyi adatok, valamint a becsléseim alapján valahol a száz- és ötszázmillió forint között mozoghat – mondta Szabados Gábor sportközgazdász.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: