2010-05-29 13:25:47• hírek • MTI/AFP

Milla kritizál, Eto'o gondolkodik

A korábbi válogatott Roger Milla kritikája miatt azon gondolkodik Samuel Eto'o, a kameruni csapat meghatározó játékosa, hogy egyáltalán elutazzon-e a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra.

Az 58 éves Milla, az afrikai ország emblematikus futballistája - aki három világbajnokságon szerepelt, ezek közül 1990-ben negyeddöntőig vezette együttesét - azzal bántotta meg honfitársát, hogy a francia hírügynökségnek nyilatkozva kijelentette: Eto'o a válogatottban még semmit nem mutatott fel.

"Pillanatnyilag az a helyzet, hogy sokat tett a Barcelonáért és az Internazionaléért, de soha semmit a kameruni csapatért. Ez fegyelem kérdése is. Kamerun azt várja, hogy reagáljon erre" - fogalmazott Milla, aki 1994-ben 42 évesen futballozott vb-n.
"Nem tudom, hogy egyáltalán érdemes-e elutaznom a világbajnokságra - válaszolt csütörtökön a Canal plus Sport csatornán a jelenkor egyik legdinamikusabb támadója. - Van néhány napom arra, hogy átgondoljam, fontos-e másoknak a vb-szereplésem, mert nekem nincs erre szükségem a pályafutásomban."

"Mindig a nagy tornák előtt ébrednek a megkeseredett emberek. Mit ért el Milla? Nem nyert világbajnokságot, mindössze negyeddöntőig jutott egyszer egy nagyszerű csapattal. Minden elemében az egyik legjobb válogatott volt az övék. Csak azért, mert negyvenévesen megdicsőül, még nem mondhat bármit" - mondta a 29 esztendős friss Bajnokok Ligája győztes.
Eto'o még hozzátette: "Azt kérdezik tőlem, hogy ez az én népem-e? Tényleg, ez valóban az én népem? Megéri elutaznom a világbajnokságra? - nyilatkozott keserűen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: