2010-12-02 12:27:34• hírek • Szatmar.ro

Mikulás-napi előadás

Az idei Mikulás kellemes kikapcsolódást hoz a gyermekek számára.

A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata ugyanis külön előadással készül a kicsik számára. Vasárnap, december 5-én délelőtt 11 órától műsorra tűzi a Terülj-terülj asztalkám című bábelőadást.

A Grimm testvérek által írt klasszikus mesedarabot Szilágy Regina rendezte, aki szerint örömteli pillanatokat szerez a darab azok számára is, akik még nem látták, de mindazok is remekül szórakozhatnak, akinek már volt lehetőségük megtekinteni ezt.

A történet főhőse az a szegény ember, aki az Óperenciás tengeren is túl lakik, ott, ahol a kurta farkú malac túr. A sok gyermekén, illetve a nagyszájú feleségén és gyermekein kívül szinte semmije nincs az istenadtának, csupán egy kecskéje. Amint az a mesében általában lenni szokott, a történet végére minden jóra fordul, a szegény család sorsát teljesen megváltoztatja egy kis faasztal, amely csodálatos tulajdonsággal van megáldva. Csak annyit kell mondani neki, hogy „terülj, terülj asztalkám, és máris tele lesz mindenféle földi jóval.

A mesehősök kalandjai új élménnyel gazdagíthatják azokat a gyerekeket és felnőtteket, akiknek még nem sikerült megtekinteni a Grimm testvérek klasszikus meséje nyomán készült bábelőadást.

Egy jegy ára a gyerekeknek 7 lej, kísérőiknek pedig 10 lejbe kerül.


A társulat Mikuláskor is gondol a kicsikre
A társulat Mikuláskor is gondol a kicsikre


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: