2008-12-04 16:44:16• hírek • Szatmár.ro

Mikulás-napi csecsebecsék

Az előző évekhez hasonlóan az idén sem kell szűkölködnünk a Mikulás-napi csecsebecsékben. A szatmárnémetiek idén is nagy érdeklődéssel fogadták az árusokat, akik a divatház előtt állították fel standjaikat.

Úgy tűnik, sokan az utolsó percre hagyják a Mikulás-napi ajándék megvásárlását, hiszen a legtöbben egyelőre csak „szemügyre veszik" a felkínált árukat.

Szinte csak pénztárcától függ, hogy kinek mit hoz a Mikulás, hiszen a Szatmárnémeti központjában felállított standokon kedvünkre válogathatunk az ünnepre jellemző ajándéktárgyak közül, de természetesen a boltok polcain is bőven van választék.

Nagy mennyiségben megtalálhatók a különböző virgácsok, illetve színes botocskák. Úgy tűnik, ez utóbbi a divatosabb, hiszen „klasszikus" virgácsokat csak elvétve egy-egy árusnál lehet találni. A mutatós kis botocskák jóval drágábbak, mint hagyományos elődjeik, darabja 4 és 5 lej között mozog, míg a virgács csak 1,5-2 lejbe kerül.

Ezek mellett dísztárgyak, plüssfigurák, sapkák, kopogtatók közül válogathatunk. Érdekesek például a zenélő télapók, melyeket 15 lejért vásárolhatunk meg. Az árusok nem számítanak túl nagy bevételre, hiszen szerintük a gazdasági válság miatt idén kevesebb pénzt költenek majd az emberek az ünnepek alatt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: