2015-12-03 14:40:16• hírek • Szatmár.ro

Mikulásnap pénteken!

December 4-én a szatmárnémeti Gödörben egész napos Mikulás bulival ünnepeljük meg a téli ünnepkör kezdetét. Napközben a kicsiknek mikulásnapi programokkal kedveskednek, később a The Hats, Auth Csilla és Kökény Attila lép fel.

A kicsik számára pénteken 12 és 16 órák között lesznek programok az RMDSZ, a MIK és a City Rádió által szervezett, hagyományos Mikulás napon. A színpadon iskolások és óvodások csoportjai váltják majd egymást 12 órától kezdődően, a gyerkőcök énekkel, verssel és tánccal lépnek majd a közönség elé. Természetesen a Mikulásnapon ott lesz a Mikulás is, a gyerekeknek lehetőségük lesz találkozni vele.

Pénteken 18 órától a szatmárnémeti The HATS zenekar fog fellépni. Zenei sokoldalúságukat tükrözi a drum 'n' bass, hip-hop, funky és soul dalok akusztikus feldolgozása, ami egyedülállónak tekinthető a környékünkön. A város legtöbb szórakozóhelyén felléptek már.

19 órától a Mikulásnap második fellépője, Auth Csilla lép színpadra. Kilenc évig tanult zongorázni, majd 1990-ben kezdte el énekesi pályafutását. 1990-1998 között több magyarországi énekes -  köztük Charlie, Zorán, Ákos - lemezén háttérénekelt. 1992-ben elnyerte Az év felfedezettje eMeRTon-díjat, majd 2 évvel később az egri táncdalfesztiválon A legjobb előadónak járó díjat kapta meg. 1998. március 18-án megjelent első szólóalbuma Egy elfelejtett szó címmel. 2000. április 22-én megjelent 2. szólóalbuma Minden rendben címmel, ugyanebben az évben elnyerte Az év énekese eMeRTon-díjat. 2001 február 22-én vette át az 1. albumból eladott 25000 példány után járó aranylemezt. 2003 tavaszán jelent meg 3. nagylemeze, A szerelem az esetem, amelynek az első kislemeze, az Érzés című Edda-dal feldolgozás.

Zárásként 20 órai kezdettel Kökény Attila lép a Mikulásnap színpadjára. A művész 2000-ben kezdett el énekelni, hajókon, éjszakai bárokban zenélt évekig. 20 éve játszik zongorán. Dalait ő maga írja. Nyári Kálmán zenésszel saját együttesük is volt "FAIN" névvel, az együttesnek egy videoklipje is megjelent "Szabad a Szívem" címmel. Az igazi ismertséget a Megasztár 5 hozta el neki, amibe gyermekei nevezték be.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: