2009-12-02 16:00:23• hírek • Szatmar.ro

Kiesési rangadó vár a VSK-ra

A nagybányai vereség után a Medgidia ellen mindenképpen nyerni kell.

A csúfos, 30-22-es nagybányai vereség után a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda-csapatának nincs más lehetősége, csakis a győzelem a Medgidia elleni, csütörtöki (18 óra) hazai meccsen. Egyrészt, mert ez egy igazi kiesési rangadó, másrészt pedig a szurkolókat csak így tudják kiengesztelni a hétvégi botlás után.

„Tudatában vannak annak, hogy milyen fontos meccs lesz, csak a győzelem az egyetlen variáns, mert utána két olyan találkozó jön, melyeken hatalmas bravúr lenne a pontszerzés. Megyünk Konstancára és az utolsó fordulóban jön a Steaua" - nyilatkozta Kereskényi Gábor, a VSK igazgatótanácsának az elnöke.

A Medgigia csapata komoly anyagi gondokkal küszködik, többször is a megszűnés szélére sodródott, amitől egyelőre megmenekült, a legutóbbi fordulóban ráadásul 11 pontos győzelmet aratott a Brassó ellen. „A fizetések elmaradása miatt a csapat közel egy hónapja hetente csak 2-3 edzést tart, ezért pihentebbek a meccsek előtt. Ez rövid távon jó, de a jövőt tekintve majd visszaüt, lassan elfogy a kondíció. Figyelni kell a beállósukra, a nálunk is megfordult Sasra, aki meccsenként több mint öt gólt szokott dobni" - jegyezte meg Kereskényi.

Ami a VSK csapatát illeti, a Nagybányán arcsérülést szenvedett Mates biztosan nem léphet pályára csütörtökön, de kérdéses Teremi játéka is, akinek a keze fáj.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: