2018-12-07 07:45:44• hírek • Közlemény

Mikulás napi műsor a 6-os Számú Napköziotthonban

A 6-os Számú szatmárnémeti Napköziotthonban idén is megrendezésre került a hagyományos "Kipp-kopp, jön a Mikulás" című ünnepi műsor, melyet a középső- és nagycsoportosok szorgos készülődéssel valósítottak meg Popp Ivett és Barra Jùlia óvónők vezetésével.

Nagyon izgalmas műsorban volt részük a szülőknek, hiszen vidám versek és csilingelő énekek sokasága hangzott el, ugyanakkor három tánc is helyet kapott a felejthetetlen előadásban. Az óvodások rendkívül ügyesek voltak, a közönség tapsviharral jutalmazta a kicsik performanszát, ami az apróságok számára a jól megérdemelt sikert jelentette, hiszen így értették meg igazán, hogy a szorgos tanulás elnyeri méltó elismerését.

 

A szereplés végén a gyerekek megajándékozták a szüleiket egy általuk készített képkerettel, s benne a saját Mikulás sapkás fényképükkel.

 

Ekkor hirtelen valaki kopogtatott az ajtón, és láss nagy csodát, a Mikulás  egy nagy piros zsákot hagyott az ajtó elõtt telis-tele ajándékokkal, melyet a "Szivárvány" csoportnak címzett. Jutalomként lepte meg őket a Fehérszakállú azért, amiért ilyen kitartóan tanultak és ügyesen szerepeltek. Hatalmas öröm közepedte osztották ki a kicsiknek az ajándékcsomagokat.

 

A közönség, az óvónénik és a szülők mézes pogácsát és kalácsot falatoztak meleg tea kísértében, így lett teljes a délután. A kicsi és a nagy szívekben ünnepi hangulat kerekedett ezen a felejthetetlen napon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: