2013-12-02 17:56:25• hírek • Szatmár.ro

Mikulás Bazár a Szatmári Egyházmegyei Caritas szervezésében

December 3 és 6 között a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet ismét megnyitja a Mikulás Bazár kapuit a Coposu sétányon.

Az itt felállított Bazárban két házikóban különböző ajándéktárgyakkal, játékokkal, díszekkel a harmadik házikóban pedig a Szervezett ellátottai által készített kézműves tárgyakkal és házi csokival várja az érdeklődőket a Caritas. A Bazár december 3-án 14 - 18 óráig, 4-én, 5-én és 6-án pedig 11-19 óra között tart nyitva. 2013-ban a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet a gyermekek támogatására fordítja az eladásból befolyt összeget.

A Mikulás december 5-én, csütörtökön 13 és 16 óra között várja a gyerekeket a Coposu sétányon a Mikulás-házban. A Mikulás mellett az Angel Dog szelíd kutyusai is várják majd a gyerekeket, hogy barátkozzanak és simogatással kényeztessék a kis négylábúakat.

2013-ban adománygyűjtés is lesz a Mikulás Bazárban. A Szatmári Egyházmegyei Caritas a közösség támogatásával szeretne örömöt vinni a Mia Munteanu Alapítvány által működtetett „Diana Ház" kis lakóinak életébe. Itt 23, 12 és 18 év közötti árva gyerek nevelkedik, akiket a szüleik sorsukra hagytak. Füzeteket, írószereket, színes ceruzát, filctollakat és édességeket tartalmazó ajándékcsomagokat várunk a Mikulás Bazárban december 4 és 6 között a Coposu sétányon, a Caritas ellátottai által készített termékeket árusító házikóban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: