2009-12-03 14:04:52• hírek • Gozner Gertrud

Mikulás Bazár Szatmárnémetiben

A Szatmárnémeti Caritas szervezet kezdeményezésére december harmadika és ötödike között ismét van Mikulás Bazár a városban.

Az ötödik alkalommal megnyílt vásár dél óta várja az érdeklődőket az újközpontban a Coposu sétányon. A három kiállított faházikóban a szervezet a kliensei által készített munkákkal, különböző ajándéktárgyakkal várják a különlegesebb ajándékra vágyó vásárlókat.

Már déli órában számos érdeklődő fordult meg a standok körül, kisgyermekes anyukák és apukák, valamint nagymamák keresgéltek a megfelelő ajándék után szeretteik számára. A leginkább kelendő portékának a varrott Mikuláscsizmák bizonyultak, azon kívül hogy meg lehet őket ajándékkal tölteni dekoratív lakásdíszek lehetnek az ünnepek alatt.

A Mikulás Bazár keretén belül a kicsik magával a Télapóval is találkozhatnak. Szombaton, december ötödikén délben a Mikulás a Krampusszal egyetemben látogatást fog tenni a bazársoron, amely eseményre a szervezők minden kisgyermeket szeretettel várnak. A Mikulás természetesen nem jön üres kézzel, játékokkal és édességekkel fog kedveskedni a gyerkőcöknek a szatmárnémeti újközpontban.



December 5-ig várja az érdeklődőket a Caritas Mikulás Bazára


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: