2010-03-11 15:23:48• hírek • Szatmár.ro

Napelemes töltő és akkumulátor

Egyszer talán eljön az idő, amikor áram nélkül tudjuk használni készülékeinket. Az Apple legújabb hitelesített terméke is már egy ilyen jövő felé mutat.

A termék az iPhone 3G/3GS és az iPod Touch 2G generációjához készült és Surge névre hallgat. 1973-ban még azt kérdezték: Miért kellene a telefonnal járkálni? Mára azonban a telefon megváltoztatta életünket és munkánkat.

Az első napelemes töltő és akkumulátor egy olyan hasznos szerkentyű, amely szükségleti cikk azoknak, akik folyamatosan mozgásban vannak, sokat telefonálnak és unják, hogy nem találják a vezetékes töltőjüket. A töltő beharangozó ára: 300-320 lej között várható.

Ez az okos napelemes töltő automatikusan tölti a telefont, amikor energiára van szüksége. Nem kell mást tenni, csak beletenni a tokba az iPhone 3G/3GS vagy iPod Touch 2G készüléket. Két óra tiszta napsütéses töltés 30 perc beszélgetési időt biztosít a 3G hálózaton és 60 perc beszélgetési időt 2G hálózaton. Beépített, újratölthető 1500 mAH 3,7 V lítium-ion polimer akkumulátora megduplázza a készülék készenléti idejét és kapacitásának 120 %-át kínálja.

Töltés séta, futás, túrázás vagy kerékpározás közben. Korszerű napelemes technológia, mely napenergiával látja el az Ön iPhone 3G/3GS és iPod Touch 2G készülékét.


Napelem tölti az iPhone-t
Napelem tölti az iPhone-t


Hogy miért tökéletes a Sourge féle megoldás? Íme néhány válasz:
- Töltés strandolás ( 60 Celsius fokig), kempingezés közben, vezessen útja bárhová
- Kényelmes, ergonomikus dizájn, puha, csúszásmentes felülettel
- Tartós, ugyanakkor könnyű és karcsú kidolgozás
- LED-lámpás állapotjelző
- Teljes hozzáférés az érintőképernyőhöz
- USB csatlakozás, mely a készülék töltését vagy iTunes szinkronizálását teszi lehetővé iPhone 3G/3GS és iPod touch készüléke tokból való kivétele nélkül
- Minél többet tud egy telefon, annál sérülékenyebb! A Surge védi, tölti készülékét és szabadságot ad használójának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: