2009-07-28 17:12:58• hírek • Parajdi Andrea

Mikor van a születésnapod?

A szatmárnémeti Viking Moto Club július 30 és augusztus 1 között ötödjére szervezi meg a Viking Moto Partyt, amelyre nem kell majd mindenkinek jegyet váltania. Nézd meg, hogy Te a szerencsések között szerepelsz-e!

A motorostalálkozó helyszínére kilátogató érdeklődők közül a szervezők jóvoltából sokan térítésmentesen vehetnek részt a programokon. A Viking Moto Partyra egy napijegy 20 lejbe kerül, viszont aki három napra vált belépőt kedvezményben részesül, 50 lejt kell fizetni.

Ingyenes a belépés a 14 év alattiak és a 65 év fölöttiek számára, az életkorukat azonban hivatalos dokumentumokkal igazolniuk kell. Azok a hölgyek, akik motoron érkeznek ingyenesen mehetnek be az esemény helyszínére, viszont a hátsó utasnak nemtől függetlenül jegyet kell váltania.

Szintén díjtalanul bulizhatnak azok is, akik ebben az időszakban, tehát július 30-án, 31-én, vagy augusztus elsején ünneplik születésnapjukat, az ezt megelőző és az ezt követő dátum nem jogosít ingyenes belépésre senkit.

Továbbá azok a motorosok, illetve a velük érkezett hátsó utasok, akik csütörtökön vagy pénteken mennek a helyszínre pénteken ingyen bográcsgulyást kapnak.


Sokan díjtalanul mehetnek be az ötödik Viking Moto Partyra.
Azok a hölgyek, akik motoron érkeznek ingyenesen mehetnek be a Viking Moto Partyra


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: