2019-10-01 09:05:42• hírek • Közlemény/Szatmár.ro

Mikor a segítőknek is segítségre van szükségük!

Új mentőautó és defibrillátor vásárlását tervezi a Maurer Alapítvány, ebben kérik a lakosság segítségét.


Bizonyára mindenki hallott már olyan esetről, amikor egy beteg számára nem tudták biztosítani az állapotának megfelelő szállítást, vagy annak családja nem volt olyan anyagi helyzetben, hogy finanszírozza azt.

 

A Maurer Alapítvány egyik rendszeresen vállal betegszállítást, az ezzel kapcsolatos megkeresések pedig mondhatni heti szinten érkeznek, amelyeket az alapítvány, ingyen és bérmentve teljesít is.

 

Viszont az a mentőautó, amelyikkel rendelkeznek, sem műszaki állapotát-, sem felszereltségét tekintve nem megfelelő arra, hogy hosszabb utakat is el tudjanak vállalni.

 

Ugyanakkor a mentővel gyakran sürgősségi kiszállásokat is vállalnak, olyan településekre, ahová a mentőszolgálat nehezen jut el, hiszen sokszor akár emberélet lehet a tét.

 

A Maurer Alapítvány 1997 óta folyamatosan végzi szociális-egészségügyi tevékenységét Szatmárnémetiben, és az egész Partium területén, viszont non-profit szervezetként nehéz fenntartaniuk működésüket, és egy már megszokott állandó színvonalat, melyet sokszor oly sokan érezhettek.

 

Most rajtunk a sor, hogy melléjük álljunk, ki-ki képességei szerint, hogy az alapítvány egy új mentőautót és egy defibrillátort vásárolhasson.

 

Járuljon hozzá Ön is egy olyan változás előlendítéséhez, mely jobbá és könnyebbé teheti a lakosság életét!

 

Bízunk az eredményekben.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: