2014-12-03 14:25:25• hírek • Kocsis Zoltán

Mikolai a „rejtélyes” Kazinczy-úti balesetező

A keddi nap folyamán összesen negyven közlekedési bírságot szabtak ki a Szatmár Megyei Rendőrség munkatársai, derült ki az intézmény sajtóközleményéből. Köztük van a „rejtélyes" Kazinczy-úti balesetező is.

Amint azt kedden megírtuk, kevéssel dél előtt egy fekete BMW típusú személygépkocsi a Kazinczy (Stefan cel Mare) utcán megcsúszott és több cölöpöt is kidöntött a Doamna Stanca Líceummal szemben. Érdeklődésünkre akkor a rendőrség azt mondta: nem tud a balesetről. A Szatmár.ro ezzel együtt megírta az esetet, szerda reggel pedig a rendőrség sajtósa készségesen tájékoztatott az eseményekről.

Ezek szerint a 21 éves, mikolai illetőségű férfi a nedves, csúszós macskaköves úton elveszítette uralmát BMW-je fölött, kisodródott az úttestről és legyalult nyolc oszlopot. Személyi sérülés nem történt, a férfi nem állt alkohol befolyása alatta, így a bírság mellett hat büntetőponttal megúszta az esetet.

A keddi nap folyamán Szatmár megyében további 39 bírságot szabott ki a közúti rendőrség. A szabálysértések listájának az élén - már ami a gyakoriságot illeti - a műszaki hiányosságok álltak, amit 15 esetben állapítottak meg a szakemberek. Tizenhárom bírságot szabtak ki szabálytalan helyen történő várakozás és megállás miatt, ezzel ez volt a második leggyakoribb szabálysértés. Négy gépkocsivezető mellőzte a biztonsági öv használatát és ugyanannyian beszéltek telefonon vezetés közben. Három sofőr nem tudta felmutatni a kért okiratokat, ugyanennyien előztek szabálytalanul és ketten lépték át a megengedett sebességhatárt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: