2009-09-08 15:49:29• hírek • Szatmar.ro

Mikolában a helyzet változatlan

Az egyesület sorsa bizonytalan, játékosok dezertáltak, de érkezők is vannak.

Nem a legjobban kezdte a szezont a Mikolai Turul csapata a labdarúgó bajnokság harmadik osztályában (három forduló után egy pont a mérlegük) és az anyagi bizonytalanság is tovább tart. Továbbra sem tudni, képes lesz a folytatni a klub a szereplését a C osztályban.

Talán ennek tudható be, hogy két játékos, Mihovici és Micas igazolatlanul hiányzott az hétfő délutáni edzésről, könnyen lehet, rájuk már nem számíthat a klub vezetősége. „Nagyon úgy néz ki, hogy rájuk már nem is számítunk majd a továbbiakban", mondta Dobos Csaba elnök.

„A reményt nem adjuk fel, hátha lesz valami támogatás a megyei tanács vagy valamely vállalkozó részéről" - folytatta Dobos. Nem sok reményre ad okot ugyanakkor Csehi Árpád, a megyei tanács elnökének szűkszavú nyilatkozata: „Mikola község a legutóbbi költségvetés kiegészítéskor kapott 40 ezer lejt, és arra használják fel amire akarják".

Dobos ugyanakkor elmondta, a gárda nem csak elveszített játékosokat, a csütörtök éjfélkor lezáruló átigazolási időszakig erősíteni is szeretnének. Az egyesület már leigazolta a Kolozsvári CFR egykori második csapatában szereplő, de szatmári születésű Marian Popot. További két, szatmári kötődésű játékos érkezése is szerepel a vezetők terveiben. A korábban a Turulnál már megforduló Puti jelenlegi csapatával, a Szilágysomlyói Silvaniaval már meg is született az egyezség, míg a szintén szatmári Cioras a Gica Popescu focisulitól érkezhet.



Továbbra is sok a kérdés Mikolában


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: