2010-12-14 11:32:49• hírek • Szatmár.ro

Mikola: kedvezmény a kultúrházra

Dobos István
Dobos István

Válságkezelési intézkedést vezetett be a Mikolai Polgármesteri Hivatal.

A mikolai önkormányzat nem az adók és illetékek emelésétől várja a helyi bevételek gyarapodását. Ellenkezőleg: ezek csökkentésével szeretné azt elérni, hogy több folyjon be az önkormányzat kasszába. Ez volt a fő indoklása annak a hétfőn született tanácsi határozatnak, mely szerint 2011-től csökkentik a kultúrotthon bérleti díjait.

- Nagyon reméljük, jövőre többen tartanak majd lakodalmakat a mindennel ellátott, nyugati körülményeknek megfelelő kultúrházban - mondta el Dobos István polgármester.

A Mikolai Kulturális és Turisztikai Központ nagytermét az eddigi 2000 lej helyett 1500 lejért vehetik majd bérbe a lakodalmazni szándékozók, e mellett viszont a rezsiköltségeket is állniuk kell. Ennek az árnak a felébe kerül az eljegyzésekre való bérlet, és az eddigi 60 lej helyett mindössze 30 lejt kell fizetniük azoknak, akik halotti torra veszik bérbe a kultúrházat (ez is egyre nagyobb divat faluhelyen). Ingyenes a kultúrotthon használata közösségi összejövetelek megtartása esetén, illetve akkor, ha az egyházak vennék azt bérbe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: