2010-11-24 11:32:57• hírek • (x)

Miklós napi menü a Chilly Csárda étteremben

December 3-án Miklós napi vacsorát ad a közkedvelt étterem.

Megszokhattuk már, hogy a szatmárnémeti Chilly Csárda Étterem a fontosabb ünnepek alkalmával mindig meglepi a kulináris élvezetek rajongóit. Legutóbb a Márton napi vacsorájuk alkalmával ápolhatták a népi hagyományokat az étterem vendégei, akik bőséges évés-ivással biztosították be, hogy jövő évben ne éhezzenek. Most pedig nagyszabású Miklós napi menüvel készülnek, válogatott finomságokkal, élőzenével és tánccal.

Szent Miklósról tudni kell, hogy ő többek között a pálinkások, pálinkafőzők védőszentje, ezért a menüsorból nem fog hiányozni a jófajta pálinka sem, de a menüben egyéb finomságok is helyet kaptak:

Miklós napi vacsora menüje

Előétel: Sajttál: trappista, gorgonzola, ementáli sajtokkal, narancsgerezdekkel, dióval és aszalt barackkal
Leves:
Pulykaragu leves
Főétel:
Baconba tekert, gesztenyével töltött pulykamell,  tojásos burgonyapép, aszaltszilva öntettel
Desszert:
Vanília fagyi és meggymártás

A Chilly Csárda Étterem persze arról is gondoskodik, hogy ne szomjazzanak a vendégek: az ízletes ételkülönlegességek mellé a leginkább illő italokat adják: pálinkát, félszáraz fehérbort, száraz vörösbort és félédes fehérbort.

A Miklós napi menü ára személyenként 80 lej, de egy szerencsés játékos kétszemélyes vacsorameghívást nyerhet, csupán be kell térni az étterembe, ahol egy nyereményszelvény kitöltésével a játékos neve belekerül egy urnába, amelyből a december elsején a délutáni órákban sorsolják ki a nyertest.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: