2018-11-26 10:21:39• hírek • MTI

Migráció vagy családpolitika: mi a megoldás az európai népességcsökkenésre?

A magyar kormány családpolitikája szerint a demográfiai válságot belső erőforrásokkal is meg lehet állítani. A családpolitikától függ Európa túlélése és nemzeti kulturális egysége.

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Veritá című olasz napilapnak adott interjúban elmondta, jelenleg Európa népességnövekedése kizárólag a migrációtól függ.

 

Ezzel szemben a magyar kormány családpolitikai intézkedéseit állította, amelyek szerint a demográfiai válságot kizárólag belső erőforrásokkal is meg lehet állítani. Hangoztatta, hogy a családpolitikától függ Európa túlélése és nemzetei kulturális integritásának fennmaradása.

 

A 2016-ban alapított katolikus napilap ismertette a magyar kormány családpolitikai intézkedéseit, hangsúlyozva, hogy Novák Katalin is részt vesz a Családok Világkongresszusán, amelyet márciusban az olaszországi Verona városában tartanak.

 

Arra a kérdésre, hogy mit gondol a magyar kormányt demokráciaellenesnek tartó bírálatokról, Novák Katalin a Veritának kijelentette, hogy értelmetlen vádakról van szó, amelyeket a nyugati média, egyes nem kormányzati szervezetek és európai politikusok terjesztenek, mivel nem képesek tiszteletben tartani a magyar nép döntését, amellyel az Orbán-kormány mellett tette le a voksát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: